5 sugestii utile prin care poti da culoare locuintei tale

adrenco

Dupa un anume timp, casele trebuie vopsite pentru a elimina uzura, astfel incat o pata de culoare sa redea vitalitatea intregii case, in momentul in care se reda si un aspect racoritor al acesteia.

Se spune ca o zugravire a peretilor exteriori casei necesita o multa munca de pregatire, insa si o etapa de analiza, achizitie a materialelor si a timpului investit. Specialistii recomanda vopsele care sa reziste uzurii si intemperiilor.

 1. Incepe cu spalarea exterioara a peretilor. Este extrem de important ca peretii sa fie curati, sa elimi praful si murdaria exterioara, pentru ca pictura anterioara sa fie indepartata. In cazul in care suprafata exterioara este mai rigita, incearca cu un furtun cu presiune a apei.


  De cele mai multe ori, o simpla spalare este suficienta, mai ales ca nu se necesita ajutorul unui profesionist. Nu se recomanda sa utilizati o masina de curatare puternica, care poate provoca daune.

 2. Eliminati partile cioplite, vopseaua exfoliata si mizeriile lipite pe peretii exteriori. Inainte de a da culoare peretilor, razuiti orice borboroate, scame, galme de noroi sau tot ceea ce arata urat si de nedorit. O pictura de vopsea peste acestea ar putea cauza probleme pe viitor. Indicat este sa utilizati benzi de indepartare a particulelor.
 3. Acoperiti zona de sol cu nisip inainte de a vopsi peretii. Scopul redefinirii culorii si a vopselei exterioare casei este de a da un aspect mai curat si mai frumos casei. O slefuire in acest caz, prin netezire si eliminarea nodulilor, reprezinta o actiune care poate economisi un strat de vopsea.
 4. Acoperirea gaurilor exterioare ale peretilor. Scopul aici este de a repara orice prejudiciu care ar putea inrautati calitatea vopselei in timp, ceea ce se necesita pentru un nou aspect al casei.

  Sursa: doncodesigns.com

  Asigurati-va ca reparati orice parte de lemn putrezit, ca rezolvati urmele de lovituri, acoperiti cu chit gaurile de mici dimensiuni si inlocuiti piesele deteriorate aflata pe exteriorul peretilor.

 5. Sigilati ferestrele cu banza si apoi aplicati stratul de vopsea pe peretii casei. Preveniti intrarea aerului si a mirosului de vopsea in casa, proces destul de important in renovarea locuintei.

  sursa : andrenco.ro

  Este important sa aplicati stratul de vopsea sau de var valabil care sa elimine orice dubiu de vechi al casei. Mizati pe acele culori de vopsea cu teflon de pe adrenco.ro si nu veti regreta.

Produsele ideale pentru orice renovare a peretilor exteriori se gasesc doar la furnizorul Andrenco, care ofera cele mai sigure tencuieli decorative, vopsele lavabile, adezivi, chituri pentru rosturi, pasta de imbinare, tencuieli sau amorse care ofera rezistenta stratului de vopsea. Cele mai multe detalii pe site ofera avantajele unei case vopsite cu acea calitate desavarsita, in eficientizarea muncii, si, de altfel, dezvaluie acea parte a implicarii profesionistilor in renovarea caselor.

 

Blogger: Ankez

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.