Afla care sunt cele mai miraculoase efecte ale castanelor!

De multe ori te lovesti de situatia in care nu crezi pana cand nu ti se dovedeste. Insa in necunostinta de cauza ai putea rata la propriu beneficii ce poti sa le ai din diverse aspecte. Spre exemplu o alimentatie corecta, diversificata, care sa tina cont de produsele naturale te tine departe de probleme de sanatate, de diverse afectiuni, inlocuind uneori nevoia de suplimente, de tratamente. Cel putin sa te gandesti ca nu vei ajunge in acel caz de boala. Si la capitolul castane popularitatea scade dramatic.

Cu ce te pot ajuta castanele? In primul rand castanele sunt un plus pentru sistemul imunitar. Coapte, zdrobite sub forma de piure castanele pot fi consumate sub diverse forme. Cu o cura de cateva saptamani acestea ajuta sistemul imunitar, aduc o relaxare a muschilor si deci per total o stare buna.

In al doilea rand sunt o sursa de vitamine si sirul acestora incepe cu potasiu, fosfor si continua cu magneziu, fier, zinc, vitamine precum B, E si C in cantitate mai redusa. Avand in vedere complexitatea acestora din acest punct de vedere sunt recomandate pur si simplu, pentru aportul de vitamine de care organismul are nevoie zilnic. Insa in mod concret se pare ca acestea reduc sansele de a face un infarct miocardic. Sansele sunt cu 20% mai putine in aceasta privinta.

Mai mult decat atat castanele sunt benefice pentru starile de stres, anxietate, oboseala. Recomandate asadar poate ca si consum zilnic caci in societatea actuala aceste aspecte definesc lumea de astazi. Iar in ceea ce priveste castanul salbatic si acesta aduce beneficii caci se foloseste spre exemplu ca si remediu pentru reumatism.

Si chiar daca nu ai in vedere aceste aspecte doar cateva castane pe zi reprezinta un avantaj pentru starea de sanatate, suficient cat sa tina colesterolul la o limita buna, sa combata anemia, dar si sa aiba grija de sistemul nervos.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.