Afla care sunt diferentele intre o relatie sanatoasa si o relatie toxica

Cand ne implicam intr-o relatie toate lucrurile par a fi perfecte, nu exista certuri intre voi si toate lucrurile par sa evolueze spre bine. Este normal sa se intample asa la inceput si din acest motiv toate lucrurile merg ca pe roate la inceput. Pe parcursul relatiei nu se vor mai intampla acelasi lucruri si vor aparea diferite certuri intre cei doi parteneri. Este normal sa se intample asta mai ales ca fiecare dintre parteneri are personalitate si caracter diferit. Iata cateva lucruri care ar trebui sa iti traga un semnal de alarma si sa iti artae ca nu mai trebuie sa stai in relatia pe care o ai pentru ca este o relatie toxica:

In primul rand trebuie sa stii ca diferenta dintre o relatie sanatoasa si una toxica este aceea ca intr-o relatie sanatoasa se iubeste neconditionat. Daca te afli intr-o relatie toxica probabil ca partenerul iti va pretinde foarte multe lucruri insa nu iti va oferi nimic. Asa se face ca unele persoane cer foarte multe lucruri insa nu ofera nimic. Daca si partenerul tau este asa, cel mai indicat ar fi sa te descotorosesti de acest tip de relatie.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont, sau o alta intrebare pe care trebuie sa ti-o adresezi inca de la inceput este: ce iti doresti de la partener, iti iubesti asa cum este sau vrei s ail schimbi? Exista foarte multe persoane care pornesc intr-o relatie dupa premisa ca isi vor putea schimba partenerul la un moment dat. Acest lucru este una dintre cele mai mari greseli. Niciodata nu vei reusi sa schimbi o persoana asa ca daca iti doresti sa mergi intr-o relatie sanatoasa va trebuie sa iti accepti partenerul asa cum este de la inceput. Altminteri, te vei trezi la un moment dat ca ai pierdut vremea incercand sa schimbi pe cineva si nu ai reusit acest lucru.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.