Afla daca iubitul tau te considera isterica

La inceputul relatiilor toata lumea se intelege bine si nu exista motive de cearta. Sigur, acestea apar ulterior si este absolut normal sa se intample acest lucru pentru ca sunteti doua persoane diferite. dupa ce se instaleaza catusi de putin monotonia si rutina vei incepe sa faci lucruri de care erai convinsa la inceputul relatiei ca nu le vei face. Aceastea nu vor face decat sa iti ruineze relatia. Iata obiceiurile de care nu iti dai seama si pe care le practici si iti strica relatia:

In primul rand trebuie sa stii sa iti prioritizezi lucrurile. Este destul de greu ca dupa ce ai responsabilitati, serviciu si un sot acasa sa reusesti sa stii sa faci lucrurile in ordinea prioritatilor. Chiar daca ai foarte multe griji pe cap nu iti ignora iubitul deoarec acest lucru va face sa iti duca relatia intr-un punct urat. Chiar daca v-ati obisnuit unul cu celalat nu uita sa ii arati iubitului tau ca el este cel mai important pentru tine.

Un alt lucru pe care femeile il fac si nu isi dau seama este faptul ca il desconsidera de fata cu alte persoane. In momentul in care incepi sa il critici pe partener atunci cand sunteti cu alte persoane inseamna ca ai o problema. Respectul este cel mai important intr-o relatie si de aceea trebuie sa il acorzi si tu. In timp, iubirea va fi cea care va disparea si va trebui sa ramana respectul. Ii poti explica ca imaginea voastra ca si cuplu este foarte importanta si trebuie sa aveti grija de ea.

Nu il trata ca pe un copil. De multe ori barbatii se comporta exact ca niste copii insa nu trebuie sa iti asumi tu rolul de profesoara mai ales daca nu este cazul. Nu ii dicta ceea ce are de facut pentru ca asa cum stii si tu el este suficient de matur.