Ai încercat Stailer? Ar putea fi noua ta rutină de programare la salon

stailer

Din ce în ce mai mulți văd care sunt avantajele online-ului. Timpul care este atât de prețios nu îți ajunge pentru toate câte ți-ai dori să faci de zi cu zi. Și atunci de ce să îl consumi cu tot felul de task-uri? Optimizează-ți timpul cu digitalizarea și nu vei regreta. Atunci când îți vei face o programare la salon nu uita de Stailer.

Stailer este platformă special dedicată clienților în căutare de servicii de hair and beauty. Principiul este unul destul de simplu și se referă la posibilitatea de a alege un salon și serviciile acestuia cu efort minim, pentru confort maxim. Adică din două click-uri să faci totul, primești instant și confirmarea și totul în timp mai scurt decât ai fi putut să o faci oricând altă dată.

Cum pot folosi această platforma

Poți face asta chiar dacă îți creezi sau nu un cont aici. Nu ești condiționat din acest punct de vedere. Pur și simplu alegi serviciul de interes, din orașul tău și selectezi data și ora. Filtrul activ aici îți va filtra opțiunile pe care le ai. Pentru moment Stailer este activ în orașele mari precum Iași, București, Timișoara, Oradea și Cluj.

Dacă te interesează cum poți beneficia de toate avantajele de folosire ale acestei platforme vezi detalii in acest articol.

Pentru  mine și pentru cei dragi mie

Simți că timpul se scurge parcă altfel. Ești zi de zi împovărat de noi lucruri și de sute de taskuri care te aglomerează. Lucrezi mult, de dimineața și până seara. Și de tine și de cei dragi ai un timp limitat. Cel mai adesea, în zilele noastre părinții spre exemplu se simt ca și plecați de acasă, sunt părinți de weekend pentru că numai atunci au timp suficient pentru a petrece timp de calitate cu ai lor copii.

Dacă într-o zi atât de aglomerată mai ai de mers și la salon sau timpul pe care ai dori să îl dedici celui mic se transformă în programare și vizita la tuns, nu este convenabil să îți cauți soluții care să îți optimizeze unele task-uri? Avem telefoane inteligente și tot soiul de aplicații pentru a rezolva unele lucruri banale. Iar acum Stailer îți va revoluționa și modul în care vei căuta și programa vizita la salon.

Pentru a avea mai mult timp pentru tine și pentru cei dragi, pentru a nu mai sta cu stresul faptului că trebuie să suni de la un salon la altul într-un anumit interval orar, pentru că este simplu și rapid, vei alege oricând Stailer. În plus, este gratuit. Îți poți face și un cont aici, pentru a gestiona mai bine toate programările pe care le faci, să setezi remindere de ce nu, să programezi și pe cei din familie sau prietenii la salonul dorit.

Ai în cadrul site-ului pentru fiecare salon toate informațiile detaliate – cât costă serviciul dorit, cât va dura o ședință la salon, cum să ajungi acolo etc. Descoperă în pagina oficială detalii.

Contact: support@stailer.ro

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.