Alegerea invitatiilor de nunta – o adevarata provocare

Invitatiile de nunta sunt foarte importante si de aceea ele trebuie sa fie cat mai speciale. De fapt, prin intermediul invitatiilor, mirii urmeaza sa aiba un prim contact cu viitorii invitati. De asemenea, trebuie sa tinem cont de faptul ca prima impresia conteaza chiar si in cazul alegerii invitatiilor de nunta.

Fara nicio indoiala, invitatiile de nunta sunt la fel ca o carte de vizita pentru miri deoarece ele vor reflecta tematica si imaginatia celor doi tineri indragostiti. O parte considerabila de tineri aleg invitatii de nunta tbz deoarece acestea sunt foarte expresive. Se tine cont in primul rand de tematica nuntii. Asa ca, daca nunta ta va fi una simpla, traditionala, opteaza pentru invitatii la fel de conventionale. Desigur, fiecare procedeaza in fiecare situatie diferit, in functie de tematica, de locatia unde se desfasoara evenimentul. Misiunea nu este una atat de facila.

Trebuie sa ai in vedere o multitudine de aspecte, insa cu putin ajutor vei putea face alegerea cea mai buna. Daca ai un wedding-planner, el te va ajuta pas cu pas si ii vei putea spune exact ce si cum vrei sa arate invitatiile tale. In caz contrar, bazeaza-te pe sotul tau sau pe cineva foarte apropiat, asta daca nu esti sigura de alegerea ta sau daca nu te-ai hotarat asupra modelului.

Invitatii clasice

Daca nunta ta este clasica va trebui sa optezi pentru invitatii in acelasi ton. Sigur ca vei gasi pe piata mii de modele, iar decizia poate fi uneori chiar dificila. In momentul alegerii invitatiei de nunta trebuie sa fiti atenti la sistemul de deschidere care trebuie sa fie cel obisnuit. Invitatiile pot fi patrate sau dreptunghiulare, iar culorile trebuie sa fie albe, fildes sau in nuante de crem. Astfel, veti aduce simplitatea si bunul gust intr-o singura invitatie.

Invitatii nonconformiste

In cazul in care sunteti nonconformisti si nu stiti pentru ce trebuie sa optati atunci cand vine vorba despre invitatie, puteti opta pentru desenele haioase. Vei gasi o multitudine de modele si veti avea de unde alege. De cele mai multe ori ere parodiaza mirele si mireasa. Sunt de efect insa. In ultima perioada sunt la mare cautare invitatiile de inspiratie medievala si anume cele care se strang sub forma de sul sau au marginile arse. Desigur, daca tema nuntii tale este una de inspiratie regeasca, poti apela la astfel de modele.

Asadar, aceste tipuri de invitatii va vor ajuta sa iesiti din anonimat si sa dati clasa evenimentului vostru. Trebuie sa indrazniti si sa aveti curajul de a experimenta.

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.