Aplicatii care iti vor imbunatati tehnica de desen

Sumopaint
Sumopaint

Desenul si schita sunt doua activitati care pana nu de mult erau limitate doar creionului si hartiei, dar pe masura ce tehnologia a avansat, artistii au inceput sa profite de era digitala.

Desenul nu trebuie neaparat sa fie un hobby, desenul este folositor in sesiuni de brainstorming sau in rezolvarea problemelor, asa ca aceste aplicatii iti vor imbunatati eficienta la locul de munca si te vor ajuta sa devii mai bun in realizarea desenelor.

1. Sketchpad

Programul este unul integrat in browserul tau de internet si este un editor de imagine construit in HTML5. Acesta combina efecte WebGl cu cele de editare vectoriala. Este un program flexibil ce iti da libertatea de a creea orice tip de imagine iti doresti. De asemenea iti poti salva munca printr-un singur click.

2. PencilApp

Aplicatia este una recent lansata. La fel ca Sketchpad este o aplicatie care ruleaza direct din browser si este perfecta pentru realizarea de schite si desene rapide. Interfata este una minimalista. Ai la dispozitie un creion, o radiera si un text tool pentru a creea ce iti doresti.

Un dezavantaj al acestei aplicatii este acela ca nu exista butonul „Undo” dar poti recurge la radiera.

3. AWW

AWW este un acronim pentru A Web Whiteboard si este o plansa alba pe care poti desena. Interfata simpla a programului il face foarte usor de utilizat. Ai la dispozitie 7 culori si 3 dimensiuni ale creionului, o radiera si un text tool.

4. Sumopaint

Sumo Paint este o aplicatie bazata in totalitate pe editarea si pictarea planselor. La prima vedere pare a fi o versiune web a programului Photoshop. Poti edita imaginile cum iti doresti, ai layer-uri, moduri de suprapunere si un blur tool. De asemenea te poti juca cu contrastul, balanta culorii, luminozitatea si multe altele. De indata ce ti-ai terminat creatia o poti salva rapid in PNG sau JPG sau ca un fisier SUMO in caz ca doresti sa editezi imaginea mai tarziu.

1 Comment

  1. I-am dat fetitei mele sa foloseasca o parte din aceste aplicatii si pot spune ca i-a crescut creativitatea, imaginatia si chiar au ajutat-o sa invete sa deseneze. Recomand!

    Răspunde

Your email address will not be published.