Apple foloseste Windows in procesul de productie

Apple Production Line
Apple Production Line

Toti cei care folosesc un Mac Pro pot face asta stiind ca acesta este realizat pe sol american. Apple este mai mereu mandra sa isi reaminteaca utilizatorilor sai acest lucru. Tim Cook a vizitat recent fabrica in care sunt realizate Mac Pro-urile in Austin, Texas.

Intr-o fotografie realizata de Cook in cadrul firmei acesta a descoperit fara sa vrea ceva ce Apple nu ar fi tocmai bucuroasa sa vada. Ceea ce nu ar vrea sa arate lumii intregi mai ales. Si anume ideea ca Mac Pro-ul este realizat si produs folosind sistemul de operare Windows al rivalului de moarte Microsoft. Daca e sa va uitati in imagine cu atentie, se poate observa in mod clar cum sistemul de operare Windows ruleaza pe iMac in linia de productie. Mai exact, Windows XP,  desi daca e sa luam in vedere acest lucru, nici macar Windows 7 nu ar putea fi exclus din fabrica Apple.

Intrebarea care se aplica in acest caz, este de ce foloseste Apple sistemul de operare Windows ? Este inca neclar, dar probabil ca motivul principal pentru aceasta cauza este desigul software-ului Windows care este automatizat si este mai usor de folosit in liniile de productie. Este de asteptat ca nu doar linia de productie sa foloseasca sistemul de operare Windows. Acesta putand fi folosit si in alte departamente ale companiei.

Nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca Windows este folosit in procesul de productie Apple. Este cel mai folosit sitem de operare la scara globala, ar trebui sa fim surprinsi daca NU am gasi sistemul de operare Windows in cadrul unui proces de productie, indiferent de produsul realizat.  Chiar si asa este destul de jenant pentru cei ce folosesc un Mac, care au comentarii negative cu privire la Windows, sa stie ca folosesc un PC care a fost realizat folosind sistemul de operare pe care il urasc.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.