Avantajele unor termostate de centrala termica

termostat it600

 

       Odata cu venirea iernii, facturile la gaze sau la electricitate sunt cele mai mari temeri ale oamenilor. Pentru ca valoarea consumului sa fie una acceptabila, solutia ideala sunt termostatele de centrala termica, care au un consum rentabil, dar si un cost rezonabil. Atunci cand montezi un termostat in casa ta, ai la dispozitie posibilitatea de a seta un orar de functionare a centralei, la fel si temperatura camerei dorita, fara sa fie necesara interventia ta in acest proces. Salus Controls dispune de un sistem de termostate,care face si anume renumitul salus it600, care te ajuta sa setezi temperatura camerei in functie de activitatile pe care le ai. De exemplu, termostatele pot fi setate sa functioneze la o temperatura mai ridicata atunci cand esti acasa, sau sa nu functioneze deloc, atunci cand esti plecat.

Aceste termostate sunt de doua tipuri: wireless sau cu fir. Desi diferenta din ele pare una mica, cele wireless sunt mai scumpe decat cele cu fir. Avantajul celor fara fir, insa, este ca pot fi montate in orice incapere a locuintei. Montarea acestor termostate se poate face foarte rapid si usor, trebuie doar sa nu fie montate in apropierea unor surse de caldura, in vizorul soarelui sau langa obiectele electronice.

Sistemele de care Salus Controls dispune sunt de calitate superioara, cu o rezistenta de lunga durata, costul lor fiind unul foarte accesibil. Investitia in aceste termostate este una benefica, deoarece efectele lor sunt de durata si nu necesita imbunatatiri de niciun fel, economisind foarte multi bani prin utilizarea lor.

Cu termostatele SALUS, utilizatorul beneficiaza de economie de consum si de o temperatura ambientala potrivita in interior, indiferent de temperatura de afara, acestea ofera tot confortul. Setarea temperaturii la termostat cu 10-15 grade mai putin pentru 9 sau mai multe ore cand nimeni nu este acasa poate duce la o economie de peste 15% la factura de incalzire. Aceasta modalitate se poate aplica si atunci cand dormim.

Cel mai placut beneficiu al acestor termostate este ca nu trebuie sa intri niciodata intr-o camera in care este frig atunci cand te intorci acasa, pentru ca un termostat poate programa centrala termica sa incalzeasca incaperea dinainte ca tu sa ajungi acasa. In acelasi fel, ea poate fi setata si pentru diminetile in care frigul se instaleaza si trezitul este din ce in ce mai greu. Tot ce trebuie sa faci e sa intri in aplicatia iT600 si sa-ti programezi temperatura dupa nevoile tale.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.