Black Studio îţi arată ce înseamnă luxul

black-studio.ro

Ai visat vreodată ca viaţa pe care o duc cei din filme să fie şi viaţa ta? Black Studio mi-a creat propriul film, în care actriţa principală sunt eu. De când sunt model de videochat aici, totul a prins culoare.

Ceea ce m-a atras prima dată la acest studio, a fost numele său. Am căutat pe www.black-studio.ro mai multe informaţii pentru că am dorit să aflu de ce au ales tocmai black (negru) şi ce semnifică asta. Abia apoi, lucrând în acest mediu, mi-am dat seama că negrul este cea mai elegantă culoare în viaţa unei femei. Orice ar fi, negrul înseamnă rafinament şi fineţe. Pe scurt, negrul reprezintă femeia: pare misterioasă, dar atunci când o primeşti în viaţa ta, dă culoare zilelor.

Aceste lucruri le-am înţeles eu de când sunt model la Black Studio. Lucruri pe care am avut supriza să le regăsesc şi în mine, dovedindu-mi că am fost precum o piatră neşlefuită la suprafaţă, dar cu îngrijirea necesară m-am transformat în diamant. Asta înseamnă Black Studio pentru mine, cel mai preţios metal negru, care străluceşte orice ar fi.

Atitudinea şi comportamentul au fost primele lucruri pe care le-am pus în valoare prima dată, le-am îmbunătăţit şi le-am exploatat împreună cu admiratorii mei online. Le-am dat astfel şansa să dezvăluie fiecare contur pe care eu îl credeam încă nedefinit. Partenerii mei de conversaţie mi-au deschis ochii şi m-au făcut să mă văd la adevărata mea valoare prin complimentele lor.

Lucrul care m-a motivat să nu las ambiţia să se piardă, a fost faptul că la Black Studio am primit tot ce mi s-a promis. Încă de la angajare, am primit bonusul meu de 500 de dolari, lucru ce mi-a demonstrat că am de-a face cu un studio serios şi profesional.  

Surprizele au urmat după câteva săptămâni lucrate, când prin muncă şi perseverenţă, comisionul a ajuns la 70% din câştiguri, iar mulţumirea mea era nemărginită. Pentru prezenţa mea, primeam de asemenea şi câte 50 de dolari, care nu erau de neglijat. Era grozav că prin simpla mea prezenţă primeam din start o sumă de bani. Ca să nu mai zic de bonusurile de competitivitate de 300 de dolari, pe care le primeşti în funcţie de câtă voinţă ai pentru a fi cea mai bună.

Desigur, puteam alege varianta unui salariu fix de 2.000 de lei pe lună, însă am dorit să îmi pun ambiţia la contribuţie şi să depăşesc această sumă lunară. Nu pot să spun că programul flexibil nu mi-a fost de ajutor în reuşitele mele, căci nu era obositor, şi astfel veneam mereu cu energie şi plăcere la muncă, unde am parte de toate condiţiile, atât legale cât şi ce ţin de confort.

Pentru mine, Black Studio reprezintă un cufăr de comori din care eu iau în fiecare zi câte o bijuterie, fie spirituală, fie materială.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.