Cat de mult conteaza sexul intr-o relatie ?

Conteaza foarte mult .Intr-un procent de 60% pot spune ca conteaza sexul intr-o relatie . In unele cazuri chiar acest lucru duce la despartire. Intradevar intr-o relatie sexul intareste mult legatura dintre doua persoane, dar nu trebuie sa fie mai importanat decat dragostea si alte activitati pe care le practicati voi.

In primul rand sexul are numeroase beneficii. Partidele de sex te ajuta sa iti imbunatatesti atat starea fizica cat si cea psihica. Este dovedit faptul ca sexul iti mentine inima sanatoasa.Facand sex arzi calorii si astfel reduci presiunea arteriala . De asemenea sexul te ajuta sa ai o siluieta asa cum iti doresti .

Un alt beneficiu al sexului este faptul ca te scapa de stres.Sperma absorbita de organism actioneaza ca un antidepresiv natural. In plus atunci cand ai orgasm automat se impune si o stare de bine. De asemenea iti protejeaza si sistemul imunitar si astfel nu te mai imbolnavesti atat de repede.

Sexul are numeroase beneficii si de ce sa nu profiti de ele alaturi de partenerul tau .Daca relatia voastra sexuala nu decurge asa cum trebuie unul dintre voi va cauta acest lucru in alta parte. Desigur nu va convine acest lucru de aceea este bine sa cautati diversitate in ceea ce priveste sexul intr-o relatie .Este dovedit si faptul ca barbatii se implica mai serios intr-o relatie daca sexul cu partenera este foarte bun .

Multe studii arata ca daca cuplul are o viata sexuala activa sunt si mai fericiti.De asemenea este foarte important sa comunicati privitor la acest lucru . Cu cat va impartasiti amandoi dorintele cu atat veti avea mai mult de castigat .

Multi nu sunt satisfacuti din acest punct de vedere dar nu isi pot parasi parteneru/partenera deoarece iubirea conteaza mai mult. Este important ca un cuplu sa se inteleaga din toate punctele de vedere.

Si da intr-o relatie sexul conteaza foarte mult !

1 Comment

  1. Este si o vorba: patul tine casa! Eu una cred ca este foarte important sa te intelegi cu iubitul tau din acest punct de vedere. Asta, bineinteles, daca vrei sa ai o relatie de lunga durata!

    Răspunde

Your email address will not be published.