Ce a copiat Apple de la Android

Mock-Up
Mock-Up

Recent cei de la Apple si-au prezentat noul sistem de operare iOS 8, care va veni cu o serie de functii noi pentru utilizatorii iPhone. Desi cei de la Apple sunt cunoscuti pentru faptul ca in ultimile versiuni ale iOS au inceput sa adopte din ce in ce mai multe functii care erau dispnibile pe Android.

Sistemul de reunoastere vocala este una din acele idei. „Hey, Siri” sunt cuvintele pe care iOS le va asculta cand vrei sa ii dai o comanda. Acelasi sistem este implementat si pe telefoanele care folosesc Android de ceva vreme. Fraza „OK, Google” vi se pare cunoscuta ? Suna destul de asemanator cu varianta celor de la Apple. Ce e drept optiunea a venit cu posibilitatea de a fi folosita din Home screen abia cu Android 4.4. KitKat.

Notificarea activa este o alta functie pe care Apple a integrat-o in iOS 8. Utilizatorii iOS vor avea in sfarsit posibilitatea de a raspunde la un mesaj sau sa de like la o postare de pe Facebook fara a parasi ecranul notificarilor cum o faceau pana acum.

Comunitatea Android a fost una care a oferit suport pentru dezvoltatorii de aplicatii. Google+ a reprezentat o platforma esentiala pentru acestia. Putea invita alti dezvoltatori sa incerce si sa ofere feedback cu privire la aplicatiile dezvoltate. Apple se pare ca dores sa faca aceasi manevra prin introducerea Test Flight.

iCloud a inceput ca fiind o platforma simpla dar cu timpu acesta a crescut si a devenit un serviciu care poate rivaliza cu Google Drive. Poti stoca fotografii sau fisiere de orice fel si le poti accesa de pe ICloud Drive asa cum este numit in ziua de astazi.

Pentru cei care au folosit Android-ul ca sistem de operare pe telefonul lor, functia swipe este una cu care probabil s-au obisnuit. Aceasta va fi introdusa si pentru iOS odata cu a 8-a versiune a acestui sistem de operare Apple.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.