Ce aplicatii trebuie sa ai pe telefon

Nu stii care sunt cele mai trasnite idei din magazinele de aplicatii? Urmatoarele programe iti vor testa rabdarea si iti vor pune bateria telefonului la incercare.

Fiecare dintre noi am instalat cel putin o data o aplicatia pentru simplul fapt ca era amuzanta sau ciudat, nicidecum utila. Iata un top cu cele mai ciudate si trasnite aplicatii gratuite pe care trebuie sa le incerci.

1. Best Voice Changer

Vrei sa faci o farsa sau sa-ti uimesti prietenii cu vocea ta „noua”? Poti face acest lucru cu ajutorul unor programe precum: Voice Changer Plus in App Store, Voice Changer in Windows Phone Store si Best Voice Changer in Google Play. Chiar daca aplicatiile sunt diferite de la un magazin la altul, toate contin zeci de moduri in care iti poti transforma vocea, astfel incat fiecare voce noua a ta sa fie unica.

2. Face Swap

O alta aplicatie care iti va starni interesul este Face Swap. Cu siguranta tu si cu prietenii tai va veti distra ore in sir. Nu ai nevoie de aptitudini dezvoltate in ceea ce priveste editarea foto. Aplicatia iti modifica fotografia pana la cel mai mic detaliu, iar tu ai  doar sarcina de a rade cu prietenii dupa ce ii arati rezultatul final. Dupa ce ati ras copios, puteti incarca poza si pe retelele de socializare. Aplicatia este gratuita si se gaseste in toate cele 3 magazine de aplicatii.

3. Bubble Wrap

Cei mai multi dintre noi inca suntem innebuniti dupa spartul bulelor in care vin ambalate produsele electronice. Acest program ne ofera sa retraim aceasta experienta infantila fara ca bulele sa se epuizeze vreodata.

4. Sleep Talk Recorder

Unii dintre noi mai vorbim in somn dupa ce am trecut de o zi grea sau nervoasa. Acest lucru poate deveni subiectul discutiei din ziua urmatoarea cu prietenii, familia sau colegii de serviciu. Aplicatia detecteaza vocea in timpul somnului si inregistreaza discursul din miez de noapte. Dimineata, dupa ce te trezesti, aplicatia iti arata cand ai vorbit, tu doar trebuie sa derulezi cursorul pana acolo.

5. 8Fact

Habar nu aveai ca stranutul tau iese pe gura cu peste 160km/h. Intocmai de aceea s-a inventat aceasta aplicatia in limba engleza, care iti va trimite in fiecare zi ciudatenii din toate domeniile. O gasesti in Play Store, Windows Phone Store si App Store.

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.