Ce nu ai voie sa regreti

Credem sau nu, reucnoastem sau nu recunoastem, cu totii suntem supusi in fiecare zi diferitelor provocari ale vietii. Viata este compusa din lucrurile pe care noi le alegem si pe car ele dorim noi pentur ivata noastra. Daca vom face lucruri pe care le vom regreta nu va fi niciodata prea plact.

Am intalnit foarte des oameni care aveau regrete destul de des insa nu erau niciodata referitoare la decizii mari. Avem in fiecare zi de luat decizii si trebuie s ale luam pe cele mai bune. Dpeinde de noi daca dorim sa traim frumos sau urat, daca ne alegem un job sau altul, daca vrem o locuinta sau nu, daca vrem sa avem anumtie bunuri materiale sau nu.

Spuneam mai sus ca am intalnit foarte multi oameni care aveau pareri de rau in legatura cu diferite lucruri. Ei bine, in nici un caz, nu trebuie sa te gandesti ca iti pare rau ca ai facut un lucru dupa ce faptul este consumat. Sigur ca ramai doar cu parerea de rau pentur ca nu mai poti repara nimic din moment ce faptul este deja consumat.

Una dintre principalele motive pentru care nu trebuie sa iti para absolut niciodata rau este faptul ca ai fost fericit. Foarte multi oameni confunda acest lucru si dezamagirea le anuleaza fericirea. Ma refer la acei oameni, care de exemplu, au trait o poveste de dragoste frumoasa si s-a terminat totul cu o deceptie. Ei incep sa regrete faptul ca au iubit doar din cuaza ca la sfarsit au suferit o deceptie. ei bine, niciodata nu trebuie s afaceti acest lucru, mai ales ca viata este compusa din bune si din rele. Fericirea se traieste la timpul ei las fel ca toate celelalte lucruri asa ca nu pot sa fii fericit sau trist din anumite motive ci trebuie tot timpul sa fii te bucuri ca s-a intamplat.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.