Ce rechizite sa cumperi pentru copil

prima zi scoala
prima zi scoala

Agitatia este foarte mare pentru parintii care au copii de scoala, dar si pentru ei. Spun acest lucru pentru ca incepe scoala si toata lumea are emotii in ceea ce priveste noul an scolar. Fie ca vorbim despre copii care incep scoala dupa vacanta fie ca vorbim despre copii care merg pentru prima oara la scoala,e motiile tot exista.

Este normal sa existe emotii pentru ca urmeaza un nou an, cu alte dificultati si alte provocari.

In cazul in care ai copii de clasa 0, nu ai de unde sa stii care sunt cerintele pentru scoala. Iti doresti ca micutul tau sa aiba tot ceea ce are nevoie insa nu ai cumparat inca, si totusi nu ai vrea sa ramai pe ultima suta de metri. Iata ce trebuie sa ii cumperi copilului pentru inceput:

  • Ghiozdanul este esential oricarui scolar. Incearca sa ii cumperi copilului un ghiozdan cu desenul preferat. Acestea sunt in voga iar copilul tau se  va bucura nespus.
  • Penarul trebuie sa fie dotat cu tot ceea ce ii trebuie copilului. Inceapand de la stilou si pana la forfecuta, creioane colorate sau lipici.
  • Blocul de desen si intrumentele pentru pictura. Copilul tau va face desenul iar tu trebuie s aii cumperi un bloc de desen si instrumentele  necesare: creion, acuarele, recipient pentru apa, pensule, panza, etc.
  • Plastelina nu trebuie a lipseasca din geanta copilului mai ales cand are acea materie care include creativitatea. Cumpara o plastelina mai buna si o plansa pe care sa o foloseasca ca si suport atunci cand o modeleaza.
  • Hartie glase si hartia creponata, trebuie de asemenea sa existe la micutul tau in ghiozdan.
  • Nu trebuie sa uitam nicidecum de creioanele colorate, vedete clasei 0. Copilul tau se va folosi foarte mult de acest instrumente.
  • Bineinteles, caietele speciale tip pentru copii nu trebuie sa fie uitate.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.