Ce sa nu ii spui niciodata sefului tau

Se intampla de multe ori ca oamenii sa faca diferite greseli la locul de munca, In ziua de astazi, este foarte greu sa reusim sa ne gasim un loc de munca si din acest motiv, oamenii au ajuns sa tina cat mai mult de un loc de munca.

In momentul in care ne-am gasit de munca pe un domeniu care este interesant si ne place este important sa tinem de acest loc de munca. Din aceste motive, trebuie sa renuntam la toate lucrurile care ar putea sa va supere seful.

Exista o serie de greseli pe care oamenii le fac fara sa isi dea seama si care afecteaza destul de mult relatia dintre ei si sefii lor. Iata care sunt aceste greseli:

In primul rand, atunci cand se dau anumite prime, zile libere sau bonusuri oamenii mai au tendinta de a protesta spunandu-si nemulturile. Ei bine, in momentul in care ii spuneti aceste lucruri sefilor este foarte posibil sa se simta jigniti. Poate ca nu iti vor spune nimic pe moment insa cu siguranta nu ii va pica prea bine aceste lucruri. Este foarte important sa facem astfel incat sa nu protestam atunci cand se fac aceste lucruri. In cazul in care va permitetisa le faceti trebuie sa o faceti din cand in cand. Daca veti fi mereu nemultumiti sefii dvs vor fi la fel.

Este foarte important sa termini toate proiectele si sa fii corect. Multi oameni au tendinta de a nu duce proiectele pe care nu le considera chiar atat de importante pana la sfarsit. Este foarte important sa fii o persoana responsabila si sa duci toate proiectele la bun sfarsit. Acest lucru te va face sa cresti in fata sefilor tai si vei fi considerata o persoana responsabila.

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.