Ce trebuie sa consumi pentru a avea un abdomen plat

Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa nu fie multumiti de felul in care arata. Femeile nu sunt niciodata multumite de felul in care arata si in proportie de 90% spun ca au un defect la corpul lor pe care si-ar dori sa il modifice.

Ei bine, cel mai mare motiv de ingrijorare al femeilor este greutatea. Femeile nu isi doresc sa aiba kilograme in plus desi cele mai multe din ele trec prin asta. Ei bine, daca vrei sa ai un abdomen plin de patratele va trebui sa faci foarte mult sport insa daca vrei sa scapi de acea senzatie de balonare din jurul burtii trebuie sa faci astfel incat sa ai un stil de voiata sanatos. Pe langa faptul ca ai un regim alimentar sanatos trebuie sa faci si cateva exercitii pentru a elimina colaceii din jurul abdomenului tau.

In primul rand, daca vrei sa scapi de grasime va trebui sa renunti complet la sosuri pentru salate. Maioneza si alte lucruri nu trebuie sa existe in meniul tau ci trebuie sa fie inlocuite cu otet balsamic sau cu vin rosu.

De asemenea, junk-food-ul trebuie sa dispara complet din viata ta. Aceste lucruri te vor face sa te simti mult mai bine. Incearca sa renunti la zahar, la alcool, la cafea sau la alte alimente procesate.

Daca vei lua suplimente cu ulei de peste vor stimula arderea grasimilor din corp si te vor face sa te simti mai bine. Nu sari peste micul dejun si incearca sa il iei tot timpul. In cazul in care vrei sa ii faci o favoare  siluetei tale va trebui sa nu omiti absolut nicio masa de pranz.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.