Ce trebuie sa contina un bagaj de calatorie ?- partea II

De asemenea trusa produselor de ingrijire nu trebuie sa lipseaca in niciun caz. Ce trebuie sa contina aceasta trusa? In primul rand un sapun, sapon, periuta de dinti, pasta de dinti, gel de dus, burete, un deodorant.Produsele de ingrijire coroprala lotiunile de corp, cremele,nici ele nu ar trebui sa lipseasca.

Daca esti fata produsele cosmetice ar trebui sa aiba si ele un loc aparte, indiferent de locul in care mergi. Nu se stie cum ai nevoie. Un parfum atat pentru fete cat si pentru baieti, este esential sa fie acolo. Accesoriile trebuie sa aiba si ele un loc mic in geanta. Un lanturel, o pereche de cercei si o bratarica ar fi esentiale. Prea multe strica dar cateva sunt esentiale acolo.

Si lenjeria intima sa nu uitam de ea. Nici prea multa, nici prea putina atat cat stii tu ca folosesti.

Lucrurile care te relaxeaza si care te fac sa te simti mai bine sunt si ele importante de luat. O carte doua nu strica, mai ales atunci cand intervine plictiseala. Nici un mp-3 sau ipod nu ar fi de lepadat. Muzica te face sa te simti altfel si este esential sa ai la tine ceva la care sa o asculti. Nu stii cand iti vine cheful sa asculti melodia ta preferata.

Daca mergeti un grup de prieteni nu uita de jocuri pentru distractie. Remi, table, carti de joc sunt esentiale in anumite momente.

De asemenea este important sa ai la tine o lanterna. Nu se stie niciodata cum ramai pe intuneric, si nu cred ca iti place sa stai in bezna totala. Mai ales daca faci noapte o plimbare chiar e sentiala. Asigura-te ca bateriile lanternei sunt incarcate pentru a nu avea parte de vreo supriza.

Ochelarii de soare si o sapca nu ar trebui sa lipseasca mai ales vara. Un alt lucru foarte important este apartul foto. Cu siguranta vrei sa imortalizezi toate momentele si locurile pe care le vizitezi.

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.