Ce trebuie sa faci pentru a scapa de starile de anxietate

Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt lucrurile importante cu adevarat. Nu reusim sa realizam ca facem diferite lucruri care ne afecteaza pur si simplu si care ne fac sa fim nesanatosi.

Starile de anxietate se pot manifesta in diferite forme, incepand de la agitatie, la tremur, frisoane sau alte lucruri. Nu reusim sa ne dam seama ca acest mici gesturi sau atitudini ale noastre ne fac cu siguranta sa fim foarte anxiosi si sa avem diferite probleme de comportament.

Nu stim care sunt lucrurile care ne pot face sa fim sanatosi si sa nu mai avem probleme cu aceste lucruri. Ceea ce este cel mai important este sa te folosesti de tot felul de remedii naturale care te pot ajuta sa scapi de acetse probleme.

Uleiul esential de levanda este foarte bun atunci cand este foarte stresat, nervos si nu stii ce sa faci. Levanda ajuta si calmeaza orice persoana. Trebuie sa mirosi levanda si te vei simti mai bine ca prin minune.

De asemenea, ceaiul de musetel este foarte bun atunci cand te simti nesigur, cand ai nevoie de relaxare. Se intampla uneori sa nu stii pur si simplu cum sa reactionezi cand esti foarte stresat. Trebuie sa te opresti din absolut orice activitate, sa respiri adanc si sa iti faci o cana cu ceai de musetel. Este vorba despre o planta puternica cu proprietati calmante. Pune o cana de apa fierbinte peste o lingura de flori de musetel uscate, lasa infuzia sa se racoreasa putin si savureaz-o in liniste. Te vei simti semnificativ mai bine.

Tinctura de roinita este de asemenea foarte buna pentru starile de nervozitate.Este o planta cu proprietati puternice calmante. Dizolva tinctura de roinita in-tro jumatatae de pahar cu apa si bea de cate 3 ori pe zi timp de 4 saptamana. Tratamentul nu este recomandat gravidelor.

1 Comment

  1. Am si eu niste stari uneori ca nu-mi vine sa cred. Ma coplesec pur si simplu.

    Răspunde

Your email address will not be published.