Ce trebuie sa stii despre untul de cacao

Stim cu totii ca femeile fac tot felul de lucruri pentru a iesi in evidenta si pentur a arata cat mai bine. La acest lucru ma refer si atunci cand spun ca femeile apeleaza la tot felul de trucuri, incepand de la produse cosmetice si pana la tratamente sau interventii pentru infrumusetare estetica.

Ei bine, trebuie sa avem foarte mare grija la produsele cosmetice pe care le folosim deoarece foarte multe dintre ele nu sunt atat de eficienta precum se prezinta in reclamele publicitare ci mai degraba pot deteriora. Din acest motiv, este de recomandat sa se foloseasca foloseasca produse cat mai naturale care s aimbunatateasca aspectul fizic al persoanelor.

Unul dintre cele mai importante elemente ale frumusetii este frumusetea pielii. Indiferent daca vorbim despre ten, despre pielea corpului, trebuie sa facem astfel incat sa aratam cat mai bine si tenul sa fie cat mai ingrijit.

Untul de cacao este solid atunci cand se afla la temperatura camerei si are o culoare bej-galbuie. Acest unt se extrage di seminte de arbore si aroma de ciocolata si se gaseste in foarte multe produse cosmetice. Acest tip de unt este foarte benefic pentru frumusete deoarece protejeaza, hidrateaza si confera pielii un aspect foarte placut.

El este foarte bogat in antioxidanti sii acizi grasi si astfel reuseste sa hidrateze pielea in profunzime, chiar si pe cea sensibila reducand semnele vizibile ale batranetii.

Untul de cacao, desi aproape necunoscut marelui public, este un produs finit de baza in industria prelucratoare de cacao. Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum.

Untul de cacao este solid la temperatura camerei, insa se topeste la temperatura corpului, facandu-l ideal pentru tratamente topice. Untul de cacao este una dintre cele mai stabile grasimi, continand antioxidanti naturali si hidratanti, facandu-l ideal pentru prevenirea si indepartarea vergeturilor. Untul de cacao mentine pielea moale si supla.

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.