Cele mai mari proiecte de pe Kickstarter

Pentru cei ce au idei geniale si nu au fondurile necesare pentru a investi in acestea, Kickstarter poate fi calea catre succes. Prin intermediul acestuia iti poti face numele si produsul sau ideea cunoscuta. Poti strage fondurile de care ai nevoie in schimbul unor mici avantaje.

Site-ul de tip crowdfunding este unul care pune puterea in mainile si in buzunarele oamenilor de pretutindeni. De-a lungul timpului compania a reusit sa stranga peste 1,200,000,000 de dolari pentru mai bine de 65,000 de proiecte din anul 2009. Printre cele mai reusite proiecte kickstarter regasim.

Micro, 3-D printer

Scopul acestui proiect a fost acela de a strange fonduri de 50 000 de dolari, dar acesta a ajuns sa genereze fonduri de 3,401,361 dolari. Micro 3D printerul se doreste a fi o imprimanta 3D care o poti folosi acasa. Ar fi o varianta asemanatoare cu cea a unei imprimante normale dar in acest caz ai putea printa in 3D. Proiectul a ajuns la pretul dorit in doar 11 minute de cad a fost postat.

Reaper Miniatures Bones, evolutia miniaturilor din jocuri

Acest proiect a avut drept tinta fonduri de 30 000 de dolari, in realitate acesta a ajuns sa stranga fonduri de 3,429, 235 de dolari. Proiectul a fost fondat in anul 2012 in luna august. Reaper Miniatures Bones, este un set de figurine din plastic ce au la baza jocurile fantasi de pe PC, tablete sau altele platforme. Mai bine de 14,964 de utilizatori au decis sa suporte acest proiect.

Mighty No. 9 – un joc japonez

Proiectul dorea sa stranga fonduri de 900 000 de dolari, insa acesta a reusit sa inregistreze o suma de 3 845 170 dolari. Condus de producatorul care a creat Mega Man, Mighty No.9 este un joc side-scrolling japonez. In aceasta saptamana compania a anuntat ca ar putea deschide o a doua sesiune de strangere de fonduri pentru a implementa jocul si intr-o varianta in limba engleza, care ar urma sa fie lansat anul viitor.