Charm Studios – Titlul unui studio profesionist

www.charm--studio.ro

Dupa cateva luni in care tot personalul din grupul Charm a asteptat cu nerabdare desemnarea studioului de videochat castigator, acest moment a sosit. Evenimentul mult asteptat a avut loc in cadrul AW Awards in Barcelona, o locatie deosebita, in care s-au intrunit cele mai bune studiouri. Bazandu-se pe o experienta de peste 8 ani in domeniul videochatului, Charm Studios a facut mari investitii in scopul crearii a inca 3 studiouri care sa aduca renume si prestigiu liderului bucurestean Charm. In acest sens, numele de cel mai bun studio de videochat i-a fost conferit studioului, impreuna cu premiul pe care se mentiona titlul de „Best Emerging Live Cam Studio of The Year”. Martora a acestei asteptari si, totodata, a „incoronarii” am fost eu si celelalte modele Charm Studios. Stiind ca se fac angajari videochat Charm Studios, am avut placerea enorma de a ma alatura echipei acum 2 ani. Posibilitatea castigurilor a fost intre 500$ si 20.000$, iar eu nu aveam motive sa ezit in a ma angaja si in a incerca sa ajung la castiguri cat mai mari.

De-a lungul timpului, Charm Studios s-a afirmat in fata mea prin rafinament, eleganta, lux si tehnologie de ultima generatie in care se investeste in permanenta, nobletea lucrurilor de cea mai buna calitate de aici oferindu-mi o senzatie continua de confort. Prin serviciile premium pe care Charm Studios le-a pus la dispozitie, mi s-au satisfacut toate cerintele si exigentele, de la cel mai mic detaliu, pana la cel mai mare si semnificativ.

Industria videochatului a atins noi culmi odata cu lansarea lui Charm Studios pe piata din urma cu 8 ani, pentru ca acesta a stabilit recorduri pe fiecare indicator financiar, datorita modelelor de elita care s-au format aici de-a lungul anilor prin intermediul training-ului specializat oferit de studio. Performantele remarcabile si conditiile de munca prin care se ofera numeroase facilitati fiecarui model au dus la consolidarea pozitiei de lider in videochatul bucurestean a lui Charm Studios.

Facand referire la castigurile personale, Charm Studios a pus la bataie un salariu bilunar de pe urma caruia profit de sume intre 1.000 si 3.500 de dolari, deoarece incasez cel putin 1.000 de dolari in doar doua saptamani. Fiindca numarul modelelor a crescut considerabil, Charm Studios a dorit sa se concentreze pe nevoile acestora, motivandu-le prin bonusuri si premii avantajoase care sa le duca direct catre atingerea scopurilor propuse.

In ceea ce ma priveste pe mine, cu comisionul progresiv pe care Charm Studios mi l-a oferit, de pana la 70% din castiguri, ma bucur lunar de sume imense de bani, fiind unele luni in care castig chiar si 10.000 de dolari.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.