Criminali in serie din ultimul deceniu

serial killer
serial killer

In istoria omenirii au fost numerosi criminali in serie care si-au facut un adevarat renume si au imprasiat spaima si haos in vietile oamenilor care au avut nefericirea de a se afla in preajma acestora. Totusi daca ar fi sa analizam criminalii in serie din ultimii 10 ani am putea observa ca acest tip de oameni este pe cale de disparitei, lucru ce nu poate decat sa ne bucure. Chiar si asa, este important sa fii mereu atent sai sa fii cat mai in siguranta.

Zhou Kehua

Zhou Kehua, era cunoscut cu ceva timp in urma ca fiind cel mai periculos om din China. Intre anii 2004 si 2012 acesta a fost de neoprit. A ajuns sa ucida 9 oameni. Motivul principal pentru care acesta a recurs la o asemenea actiune a fost unul financiar. Acesta aborda persoanele care tocmai se indepartau de la un bancomat, le lua banii dupa care ii impusca. Nu se stie cu siguranta cate persoane a ucis acesta avand in vedere ca a calatorit in multe provincii chineze. Dupa ce a fost urmarit de autoritati acesta murit intr-un schimb de focuri cu politia din Chongqing, cand un anonim a dezvaluit locatia criminalului in serie.

The Crossbow Cannibal

Mass media se referea la Stephen Griffiths ca fiind „the crossbow cannibal” pentru modul in care isi ucidea victimile si pentru ca in momentul in care s-a prezentat in fata instantei s-a autonumit in acest fel.

Intre 2009 si 2010, Griffiths a ucis 3 prostituate folosind o arbaleta. Victimile erau impuscate in cap si acesta a recunoscut ca taia parti din corpul victimilor pe care le manca.  Politia il investigheaza pe acesta si pentru alte crime intrucat intr-un interviu acesta a recunoscut ca a ucis 6 oameni in total.

Intentiile de criminal le avea inca de la varsta de 17 ani cand a fost inchis pentru faptul ca a atacat o persoana folosind un cutit.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.