Cum sa iti schimbi atitudinea

Traim in medii stresante si suntem obositi, stresati, nervosi. Daca este sa ne uitam in jur si simtim ca ne afla in aceasta siotuatie nu trebuie sa consideram ca suntem singurii care se confrunta cu acest lucru pentru ca cei mai multi dintre noi au exact aceeasi problema.

De fapt, cei mai multi oameni sunt foarte stresati si foarte nervosi. Acesta nu este lucru valabil doar pentru o anumita categorie deoarece mai toata lumea trece prin aceleasi situatii.

Este normal sa ne agitam mai ales ca traim in aceasta societate mizerabila in care trebuie sa ne zbatem ca sa avem ceea ce ne dorim.

Daca nu ai mai zambit de mult si sunt zile intregi cand nu ai chef de nimic, atunci este clar ca trebuie sa schimbi ceva. Dar ce?

In primul rand, trebuie sa stii ca starea ta fizica si psihica depinde doar de tine.

Chiar daca esti intr-o situatie complicata si inca trebuie sa fii la munca pentru ca toate sarcinile iti apartin, ar trebui sa iti iei o zi de concediu astfel incat sa te odihnesti. Ai nevoie sa te odihnesti ca sa poti sa dai randament acestor situatii.

Ziua de concediu pe care ti-ai luat-o foloseste-o doar pentru tine. Partenerul tau se poate descurca singur (ii poti spune ca totul este in favoarea lui, pentru ca vei fi mai fresh si mai fericita), iar copiii pot sta o zi cu bunicii sau cu o bona. Gaseste o solutie buna pentru toata lumea!

Apoi, ai grija sa te trezesti fara sa ai nevoie de un ceas desteptator si deschide fereatra dupa care poti sa faci cateva exercitii fizice care sa te ajute sa iti intri in forma. Inchide si deconecteaza-te de la tehnologie. Inchide-ti telefonul si lasa aceasta zi doar pentru tine.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.