Cum sa tii bradul de Craciun verde pentru o perioada lunga de timp

Este deja Craciunul, sau mai bine zis a venit deja Ajunul Craciunului. Sigur ca astazi trebuie sa facem tot felul de lucruri, de bunatati si de lucruri delicioase. Nu avem cum sa nu facem toate aceste lucruri pentru ca in casa fiecarui crestin se simte de la distanta, o atmosfera placuta, calda.

Astazi, cred ca fiecare persoana ar ein casa un bradut, impodobit frumos, dupa bunul plac al fiecarei persoane. Este normal sa se intample asa insa este important si sa tinem cont de cateva sfaturi pentru ca bradutul sa fie frumos pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Unii dintre noi prefera bradul artificial in defavoarea celui natural, pentru ca spre deosebire de al doilea, primul este ceva mai usor de intretinut, poate fi folosit mai multi ani la rand si ce e cel mai important, nu face mizerie. Stim cu totii ca bradutul natural face destul de multa mizerie dupa ce incepe sa se usuce putin sau dupa ce incepe sa treaca o vreme. Alti oameni, prefera bradului la ghiveci pentru ca acesta este mai usor de intretinut si de asemenea,  nu se usuca.

Totusi, in cazul in care va cumparati un bradut natural trebuie sa tineti ocnt de cateva sfaturi ca sa nu aveti de a face cu ace din brad in tot livingul. Oricum, chiar daca il intretineti intr-un anumit fel nu trebuie sa uitati de momentul in care veti dori sa scoateti bradul din casa si peste tot se vor imprastia ace de brad.

Iata cateva trucuri cate te vor ajuta sa faci o alegere cat mai potrivita:

In momentul in care alegi un brad trebuie sa fii foarte atent ca bradul sa fie liber de crengi la baza, in partea de jos, cel putin pentru cativa centimentri. Ai grija sa nu fie o distanta goala prea mare pentru ca ai putea sa ii creezi un aspect neplacut.

1 Comment

  1. Hmm … bine de stiut, un sfat util, Merci

Comments are closed.