CV perfect

In ziua de astazi nu este deloc usor sa reusim sa ne gaism un loc de munca mai ales avand in vedere acestea par sa fie din ce in ce mai putine. In momentul in care prin un loc de munca oamenii fac astfel incat sa tina cat se poate de job doar ca sa nu il piarda.

De asemenea, exista oameni care lasa zilnic CV-ul la diferite companii insa nu sunt mai niciodata contactati. Care este motivul acestor lucruri? In continuare veti afla care sunt greselile pe care oamenii le fac atunci cand elaboreaza un CV:

In primul rand, este foarte important ca CV-ul sa contina informatii stricte si care sa ajute destul de mult ca angajatorul sa urmareasca exact lucrurile importante despre tine. Apoi, trebuie sa faci un CV pentru fiecare firma daca va doriti sa fiti contactat. Trebuie sa tineti ocnt de faptul ca prea multa informatie va plictisi angajatorul.

Cuvinte pompoase

Multi oameni folosesc tot felul de artificii si cuvinte pompoase pentru a impresiona. Multe persoane considera ca daca folosesc artificii literare in CV-urile lor, vor reusi sa transmita un mesaj pozitiv si sa il impresioneze pe angajator. In realitate, acesta are pe masa un teanc de CV-uri si le sorteaza printr-o scanare rapida.

Gramatica

Multi oameni nu acorda atentie gramaticii atunci cand fac un CV. De fapt, chiar si cea mai mica greseala de gramatica cantareste destul de mult pentru deteriorarea CV-ului. Acesta este un prim factor care delimiteaza CV-urile. vita sa treci in CV informatii precum religia, etnia, statusul marital etc. Aceste lucruri il pot determina pe angajator sa te scoata din lista potentialilor angajati. De asemenea, nici fotografia nu este cu adevarat obligatorie, decat in cazul in care se specifica aceasta cerinta.

Ai grija ca CV-ul sa nu contina tot felul de informatii care pot sa oboseasca angajatorului.

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.