Daruire de iubire

„Te iubesc” sunt doua cuvinte extrem de mari care de cele mai multe ori fac foarte bine persoanei pe care dorim sa le oferim. Nu este usor sa spui aceste cuvinte si de cele mai multe ori oamenii au dificulati atunci cand trebuie sa le spunem. Ca sa nu mai spunem ca foarte multi oameeni nu considera niciodata momentul potrivit pentru a spune te iubesc. De fapt, toata cuplurile la inceput au dificulatati in a spune te iubesc.

Unii dintre noi se grabesc sa strige „Te iubesc”-ul, care mai bine ar fi sa ramana tainic, o vreme. Am observat ca un „Te iubesc” prematur, din oricare parte ar veni (ea sau el), poate sabota o relatie ce se anunta fructoasa. Oamenii, cel putin cei contemporani noua, intra foarte usor in sperieti. Nu stiu ce vede fiecare in spatele cuvintelor „Te iubesc”, dar cu siguranta pare sa fie acolo ceva infricosator… Mintea noastra ne poate fi cel mai mare dusman. Iar urechile, cele in care tu soptesti „Te iubesc”-ul, sunt mai aproape de urechi decat de inima.

Atunci cand efervescenta, siguranta sau nerabdarea te imping sa spui Te iubesc in cuplu, inghite-ti cuvintele si mai degraba fa-le. Da voie energiei si bucuriei sa se transforme in voie-buna, in devotament, in tacere plina de lumina launtrica sau in actiuni. Fa lucruri pentru celalalt, pentru altii si pentru tine – pentru cresterea ta ca om frumos, de care el sa se bucure. Recunoastem dragostea noastra ca fiind adevarata, atunci cand ne insufleteste sa facem bine altora. Nu doar celui de care ne-am indragostit! Pentru ca atunci nu este iubire, este pasiune. Si pasiunea se stinge…

Este foarte important sa spunem aceste cuvinte la momentul potrivit si in momentul in are simtim cu adevarat. Cu siguranta cu totii ne simtim bine in momentul in care le auzim, asadar, nu trebuie sa ne  sfiim.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.