Defineste-ti individualitatea

individualitate

Atunci cand vrei sa iesi in evidenta de cele mai multe ori intentionezi sa te impopotonezi, sa iti pui cele mai stridente haine si accesorii si uiti de fapt, ca nu trebuie sa iti pui o masca pentru a fi ceea ce vrei sa fii.

Este important sa inveti sa identifici caracteristicile care fac ca altcineva sa fie special, pentru a le compara mai apoi cu ale tale. Fiecare om este unic in felul tau si de aceea a fi special inseamna sa ai grija de oamenii care sunt exemplari pentru tine, sa fii mereu atenta la nevoile celor din jur si sa observi cum poate fi cineva special prin trasaturile de personalitate.

Probabil ca te gandesti ca oamenii care sunt concentrati pe sine ies in multime ca fiind speciali sau ca sunt prea devotati muncii lor sau ca reactioneaza bine in fata adversarului. Cu siguranta acest lucru va fi diferit pentru fiecare dintre noi, incat a ne concentra pe ceea ce respectam la bunicul nostru, la prietenul cel mai bun sau la cel iubit, indiferent de ceea ce alti oameni ar crede sau ar spune este un principiu bun de viata.

Sfaturi

Incearca sa stai cat mai departe de celebritati si de modelele pe care ele le promoveaza si incearca sa cauti acele persoane pe care le stii ca sunt reale in viata prezenta. Este usor sa identifici lucrurile superficiale, incat sa spui ca Brad Pitt este special pentru ca arata bine, dar este greu sa identifici adevarata persoana a sa. Cu toate acestea, noi putem sa vedem doar persoana publica a acestuia, care se coreleaza cu cea artificiala a unui protagonist de filme.

Autoritatea nu inseamna ca cineva este special. Daca cineva are o anumita putere asupra ta, este mai de succes decat tine sau este mai cunoscut si respectat, aceasta nu inseamna ca este un model de urmat pentru tine si pentru restul populatiei.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.