Deschiderea parului la culoare

Toate femeile isi doresc sa fie frumoase si sa nu se vada niciun defect sau nicio imperfectiune. Sigur ca femeile recurg la tot felul de lucruri prin care sa reuseasca sa arate cat mai bine. Despre acelasi lucru vorbim si in momentul in care femeile isi odresc sa isi deschida parul la culoare. Ele recurg la tot felul de lucruri doar pentru a-si deschise culoarea parului fara sa fie vizibil niciun defect.

Din cand in cand, simtim nevoia de o schimbare de look. Cate dintre noi nu si-au dorit macar o data in viata sa fie blonde? Ei bine, exista o rezolvare pentru o asemenea situatie. Aceasta consta in folosirea apei oxigenate pentru par. Procedeul de decolorare este simplu si poate fi realizat acasa, insa trebuie avute in vedere si cateva aspecte importante pentru sanatatea podoabei capilare.

Daca te-ai decis sa iti schimbi culoarea parului in acest mod, trebuie sa achizitionezi mai intai o sticluta sau doua de apa oxigenata de la farmacie. Aceasta substanta mai poarta numele si de peroxid de hidrogen sau de perhidrol, atunci cand este diluata. In domeniul medical ea se foloseste in scopul de a curata ranile si de a incetini sangerarea.

Apa oxigenata este compusa din doi atomi de hidrogen si din tot atatia atomi de oxigen. Proprietatile sale sunt intensificate in prezenta luminii sau in conditii de temperatura ridicata.

Pentru a te decolora cu ajutorul acestei substante, este necesar ca mai intai sa iti speli parul. In acest mod te vei asigura ca apa oxigenata va actiona uniform si nu vei obtine o paleta variata de nuante, dar nedorita.

Asadar, exista numeroase lucruri cu ajutorul carora vom reusi sa scapam de o anumita nuanta a parului si sa capatam o alta. Este foarte important sa alegeti metodele cele mai bune pentru par astfel incat acesta sa nu se degradeze.