Divergente create de lipsa banilor

cearta bani
cearta bani

De foarte multe ori, in ziua de astazi auzim tot felul de oameni care aleg sa puna capat mariajului din cauza unei situatii precare financiare. Este adevarat ca este foarte important ca oamenii sa aiba cu ce sa se descurce, iar in momentul in care nu mai exista resurse incepem sa punem presiune asupra partenerului nostru. Nimic nu poate fi mai urat decat sa ne certam cu partenerul din cauza banilor.

Daca nu va doriti sa ajungeti in aceasta situatie atat de comuna in ziua de astazi, iata ce puteti sa faceti:

In primul rand, comunicarea este baza si in acest sens. Trebuie sa stiti sa comunicati cu partenerul daca va doriti sa aveti o legatura buna cu partenerul. este foarte important sa stiti sa vorbiti unul cu celalat daca va dorit sa nu aveti discutii din aceasta cauza.

Apoi, mai este foarte important ca fiecare sa aiba banii lui. Chiar daca sunteti o familie si folositi practic bani comuni este importanti ca acesti bani sa nu provina doar de la unul dintre parteneri. Chiar daca banii intra intr-un cont comun este important sa faceti astfel incat sa va alocati lunar niste bani, doar ai vostri.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este fapptul ca trebuie sa iti respecti partenerul daca vrei sa va intelegi, Nu folositi banii drept argument in alte discutii pe care le aveti. Nu iti santaja partenerul si nici nu incerca sa-l manipulezi folosindu-te de pozitia ta financiara.

Stabiliti o lista de prioritati deoarece daca veti incerca sa le faceti pe toate este posibil sa nu va ajunga banii. Ai grija sa stabilesti o lista de prioritati daca vrei sa iti ajunga banii. Comunica cu partenerul si eventual intocmiti amandoi aceasta lista. Este important sa fiti amandoi de acord cu cheltuielile pe care trebuie sa le faceti.

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.