Fericire in pasi marunti

apus soare
apus soare

Te-ai gandit vreodata cum mirosul florilor de liliac te poate inviora si iti poate crea o stare pozitiva? ei bine, eu da. Pentru ca atunci cand simt miros de liliac simt miros de viata, simt vitalitate si energie. Poate ca nu are acelasi efect la fiecare dintre noi, dar personal mi se par cele mai frumoase flori si cu cea mai placuta aroma.

M-am gandit ca ar fi cazul sa va spun unele din cele mai mici lucruri care ma multumesc si imi confera o stare de bine, incat sa ma gandesc ca am un rost pe acest pamant si acela de a fi un om care se bucura si plange pentru fiecare moment din viata.

Fericirea inseamna pasi marunti, inseamna actiuni mici si inseamna zambete mari. Astfel unele dintre cele mai placute lucruri sunt cele de mai jos:

  • un buchet de flori primit in dar, pentru ca florile sunt unele din cele mai inedite aspecte care fac o femeie fericita.
  • culoarea naturii privita de pe un deal sau plimbarea din timpul serii. Cele mai placute momente ale unei zile sunt rasaritul si apusul soarelui, pentru ca se creeaza cel mai placut peisaj, admirabil din toate punctele de vedere;
  • savurarea acelei prajituri preferate, pentru ca imi amintesc de copilarie, imi amintesc cat de dulce poate fi viata si cum se poate ca aceasta sa fie fructificata la maxim;
  • cerul plin de stele. Simbolul eternitatii poate fi privit in cer, pentru ca niciodata nu putem sa numaram si sa vedem cate stele sunt pe cer, dar putem sa ne bucuram in interior de linistea acestuia. Nimic se pare ca nu se agita sus pe cer;
  • zambetul unui prieten si caldura cu care acesta ma saluta. Este de nepretuit. Fiecare prieten te poate bucura in momentul in care nici nu te astepti.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.