Greseli care apar la prima intalnire

Trebuie sa recunoastem ca primele intalniri sunt cele mai dificile deoarece nu cunoastem deloc acea persoana.Sunt cateva lucruri care ar trebui sa le avem in vedere pentru a nu speria persoana de langa noi.

De obicei una din cele mai comune greseli de la o prima intalnire este vorbitul prea mult.Sunt persoane care nu suporta atata vorbarie incontinu .Chiar daca o persoana te place cu siguranta vorbaria in exces il deranjeaza. Daca nu vorbesti chiar atat de mult vei parea o persoana mai politicoasa si mai ales mai increzatoare.

O alta greseala este aceea ca multi abordeaza subiecte prea intime din prima .Este indicat sa nu ii povestesti despre trecutul tau din prima sau despre fostii/fostele tale prieteni/prietene.

De asemenea nu vorbi foarte mult la telefon sau trimite mesaje in mod constant deoarece poti sa ii dai senzatia persoanei de langa tine ca te plictiseste si acest lucru nu pica foarte bine.Raspunde la telefon doar daca este ceva urgent,nu este bine sa-i dovedesti celui de langa tine ca esti o persoana foarte ocupata.

O alta greseala majora pe care multi o fac este intrebarea de tip:”Si ce parere ai despre mine?”.Cu siguranta nu vei obtine un raspuns cinstit. Chiar daca nu te place iti va spune din bun simt ca esti dragut/a si probabil nu te vei simti ok daca vei observa ca te minte .Cel mai bine e sa eviti aceasta intrebare deoarece raspunsul il vei afla pe parcurs.

Incearca sa nu faci nicio criza chiar daca unul din voi a ajuns mai tarziu fara sa anunte .In general toate persoanele iubesc oamenii calmi.Este important si cum te imbraci la prima intalnire. Daca esti femeie nu trebuie sa exagerezi sa fii prea sexi gen un decolteu cat mai adanc sau o fusta scurta. Incearca sa ai grija la vestimentatie daca mai vrei si o a doua intalnire.

Si un lucru foarte important e sa nu iti faci planuri prea mari din prima mai ales sa i le dezvalui persoanei de langa tine,s-ar putea speria putin.Incearca sa nu intreci masura si sa fii tu insuti pentru a avea o intalnire perfecta.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.