Greseli de amenajare a locuintei

camera ta
camera ta

Amenajarea locuintei este procesul prin care vechiul aspect al casei se modifica si capata o noua amprenta, de cele mai multe ori moderna, incat creativitatea este cea care este supusa unui intreg proces de cautare si inovare. Cu toate acestea sunt unele elemente pe care nu este bine sa le pui in practica cand vine vorba de aspectul casei tale.

Greseli de amenajare a locuintei

  • nu te limita doar la culoarea alb a intregii locuinte. Uneori albul este placut ochiului, alteori plictiseste ochiul, asa ca este cel mai bine ca atunci cand alegi culoarea pentru peretii camerei sa incerci sa mentii tavanul alb, iar culoarea peretilor sa fie una in tenta cromatica deschisa, de la galben, verde-lamai, roziu, sau chiar crem.
  • iluminatul este cel care trebuie sa prezinte un plus de aspect camerelor casei tale, incat nu opta pentru acele lustre lungi si greoaie, care au posibilitatea de a pica atunci cand nu te astepti. Opteaza pentru becurile cu led, pentru lustrele de dimensiuni mici, spoturi decorative pozitionate strategic, care vor avea un impact mai puternic decat o lustra montata in mijlocul tavanului.
  • renunta la a pozitiona si monta mai multe tablouri in aceeasi camera, decat daca detii un living suficient de mare. Se spune ca tablourile trebuie sa aiba putin din personalitatea ta, asa ca iti sugeram sa pictezi tu un tablou pe care il vei amplasa pe un perete mai putin incarcat. Prea multe tablouri incarca camera si o fac sa para cat mai mica.
  • sufrageria ta sau livingul serveste ca si camera de oaspeti? atunci evita sa ai prea multe pernute decorative, pentru ca vor rapi din timpul de aranjare a patului, plus ca uneori pot deveni foarte incomode.
  • probabil nu ai mult timp sa te mai ocupi de flori si nici nu intentionezi sa iti cumperi cateva ghivece cu flori, dar nici nu incerca sa le inlocuiesti pe cele naturale cu unele de palstic, deoarece vei crea un aspect inestetic, fals, plus ca vor aduna praf pe ele si vor fi foarte greu de curatat.

Indiferent de solutiile pe care le vei alege, asigura-te ca locuinta ta va fi una primitoare si va conferi caldura tuturor membrilor ei, precum si oaspetilor care vor pasi pragul casei tale.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.