Greseli pe care le poti face atunci cand saruti un barbat

Probabil multe femei nu se gandesc la acest lucru deoarece sarutul este un act normal si natural. Dar nu toate sunt pefectionate in arta sarutului. Exsista cateva femei care fac aceleasi greseli aproape tot timpul.

In primul rand saruti folosind prea mult limba. Si intradevar multi barbati adora sarutul frantuzesc. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi sa iti ineci partenerul cu limba. Totusi, totul are o limita. Nu e nevoie sa folosesti un pic de agresivitate s-ar putea sa nu fie prea incatat si chiar sa il sperie.

O alta greseala este ca ai mereu buzele uscate. Pentru ca si sarutul sa fie asa cum iti doresti trebuie sa ai buzele catifelate si bine hidratate.  Asa ca este nevoie sa acorzi si buzelor o ingrijire speciala.

De asemenea daca il saruti mereu la fel s-ar putea sa se plictiseasca la un moment dat, mai ales daca aveti o relatie de lunga durata. Mai schimba tactica sarutului din cand in cand.

O alta greseala pe care o poti face este ca nu il atingi suficient atunci cand il saruti. In primul rand el trebuie sa simta ca il vrei. Nu trebuie sa stai nemiscata cu mainile pe langa corp de parca ai fi in armata. Tine o palma pe pieptul lui sau ia-l in brate, uneori conteaza mult atingirea in timpul sarutului. O atingere mai suava face ca sarutul sa fie mai pasional.

De asemenea trebuie sa stii sa respiri corect mai ales in timpul unui sarut.  Cu siguranta nu vrei sa iti sperii iubitul cu o horacaiala ciudata sau si mai grav sa te sufoci.  Indiferent ce fel de saut aveti este important sa respiri corect si sa va bucurati amandoi de sarut.

Daca nu ai o respiratie proaspata s-ar putea sa nu fie prea incantat sa te sarute. Este important sa ai mereu o respiratie fresh si nu uita sa ai gume mereu la tine.

 

1 Comment

  1. Cred ca totul incepe sa devina mult prea complicat. Simtim prea putin si gandim prea mult, iar acest lucru poate strica unei relatii!

    Răspunde

Your email address will not be published.