Homeopatia-Stiinta plantelor

homeopatie

Medicina alternativa este ramura medicinei care se ocupa cu studiul terapiilor alternative care pot ajuta oamenii.

Ce este homeopatia ?

Homeopatia este o parte componenta a medicinei alternative care studiaza proprietatile medicale ale plantelor in terapii. Homeopatia a fost studiata inca din timpuri stravechi de catre vraci si specialisti in ierburi. Homeopatia este o stiinta exacta chiar daca inca nu a fost oficial recunoscuta de catre medicina clasica.Homeopatia se bazeaza pe efectele de durata ale plantelor asupra corpului uman. Din acest motiv, tratamentele homeopatice dureaza sunt tratamente de durata. Efectele homeopatiei nu sunt vizibile imediat de la utilizarea medicamentelor homeopatice.Homeopatia este o stiinta a viitorului. Aflam in fiecare zi lucruri noi despre posibilitatile de utilizare a plantelor in medicina homeopatica. Pe masura ce tehnologia se dezvolta, oamenii afla mereu lucruri noi despre proprietatile curative ale plantelor.

Din pacate, foarte multe plante dispar de pe arii mari in care erau cultivate in trecut. Acest lucru se datoreaza in primul rand poluarii. Poluarea este si motivul pentru care foarte multe plante nu isi pastreaza din proprietatile pe care le aveau inainte.Cu toate acestea homeopatia este o stiinta care inregistreaza o dezvoltare deosebita, fiind cautata de oameni pentru tratarea diverselor afectiuni pe care acestia le au.

Cum isi pastreaza plantele proprietatile lor curative ?

Plantele cresc in aer liber, la lumina si caldura soarelui. Acest lucru le incarca cu vitamine si minerale care le dau proprietati deosebite. Homeopatii cunosc foarte bine proprietatile fiecarei plante in parte si le utilizeaza in tratarea bolilor. Se utilizeaza extracte din plante care contin proprietatile necesare. Pentru a extrage din prorprietatile fiecarei plante in parte, planta este culeasa si pusa la uscat. Apoi, din planta uscata se poate fabrica un ceai sau se pot extrage prin metode industriale substantele de care avem nevoie pentru a trata anumite boli.

Homeopatia este o stiinta deosebit de importanta pentru medicina viitorului.

 

 

 

 

 

 

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.