Încearcă aplicația Stailer pentru programări online la salon

stailer

Programările la salon sunt mult mai ușor de realizat! Stailer este aplicația care va face oricând diferența și care te va ajuta să ai parte de serviciile de beauty mult dorite. Vei avea parte de acces la serviciile prestate de unii dintre cei mai buni hairstyliști din zona ta, la un click distanță.

Stailer oferă tuturor posibilitatea de a afla mai multe detalii despre un salon înainte de a beneficia de serviciile oferite de acesta. Dacă îți dorești o nouă coafură, atunci Stailer te poate  ajuta.

Cum folosești aplicația Stailer?

Aplicația Stailer este la îndemâna oricui. Trebuie să îți descarci aplicația în telefon după care te poți conecta cu pagina ta de Facebook. Apoi tot ce îți rămâne de făcut este să dai search la salonul dorit și să îți faci programarea de care ai nevoie.

Selectează câteva filtre și vei găsi salonul mai potrivit pentru nevoile tale. Dacă anumite saloane îți atrag atenția atunci vei putea studia în profunzime fotografiile cu lucrările efectuate. În acest mod vei avea mai multă siguranță atunci când îți vei realiza programarea.

Stailer este salvarea ta în situații de criză

Accesează aplicația Stailer și nu va mai fi necesar să suni la saloane. Te poți programa online cu mai mare ușurință,  în mai puțin de 5 minute. Vei putea avea parte de serviciile oricărui salon, tu vei alege data și ora dorite și ai toate șansele de a avea parte de serviciile de hair and beauty de răsfăț.

Incearca si aplicatia Stailer atunci când vrei să ai parte de o programare instantă la un salon. Totul este mult mai simplu și îți vei putea organiza timpul așa cum îți dorești.

Informații pe care trebuie să le știi

  • Transparență

Transparența este poate unul dintre cele mai importante criterii atunci când vrei să ai parte de o programare la salon. Lista cu saloane disponibilă pe Stailer îți va asigura o mai bună alegere.

  • Economisești timp

Cu ajutorul aplicației Stailer vei economisi timp și îți vei putea face programarea mult dorită la salon în doar 5 minute. Trebuie să setezi fix ceea ce te interesează și vei avea parte de salonul potrivit pentru nevoile tale.

  • Nu depinzi de programul salonului

Un alt important aspect pe care Stailer ți-l poate oferi este că te poți programa la orice oră din zi și din noapte. Nu vei depinde de programul salonului pentru a obține o programare la ora și la data dorite de tine.

  • Vei lua o decizie rapid și eficient pentru tine 

Platforma vine în ajutorul tău cu foarte multe informații despre saloanele disponibile. Având în vedere că Stailer îți pune la dispoziție atât poze cu saloanele din orașul tău, cât și lista de prețuri a acestora vei putea lua o decizie bazată pe mai multe criterii.

Citeste mai multe aici despre aplicația Stailer. Cu ajutorul acesteia vei reuși să ai parte de unele dintre cele mai bune servicii de înfrumusețare.

Dacă nu ai încercat încă această  aplicație este cazul să o faci! În doar câteva minute vei obține programarea pe care o dorești.

Date de contact:

support@stailer.ro

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.