Intalnirea online poate fi un pericol

Traim intr-o adevarata lume a vitezei si a tehnologiei, a evolutiei bruste si extrem de rapide. Exista multe cazuri in care s-au creat legaturi de dragoste foarte puternice prin intermediul unor retele de socializare sau pur si simplu a internetului. Ne vine foarte greu sa credem acest lucru daca nu am trecut niciodata prin asa ceva deoarece pentru ca nu reusim sa intelegem cum o persoana se poate indragosti pur si simplu dintr-o conversatie virtuala si vizionarea a catorva fotografii.

Sigur ca exista cazuri in care unele persoane s-au ales si au ramas intreaga viata chiar si dupa o simpla relatie virtuala. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca internetul este foarte accesibil pentru fiecare dintre noi si fiecare persoana se poate da drept o alta persoana sau lucruri de acest gen. In plus, nu trebuie sa uitam de numeroasele infractiuni care s-au facut de-a lungul timpului. Asadar, trebuie sa fiti cu ochii in 4 atunci cand alegeti la onorati un dating online.
Iata cateva lucruri pe care ar trebuie sa le faci daca iti doresti sa previi anumite lucruri:

In primul rand, inainte sa mergi la o intalnire cu un necunoscut nu ezita sa ii povesteti unei prietene despre el. Spune-i cum il cheama, unde mergi si ce vei face. Nu poti sa stii ce fel de persoana este deci prin urmare nu ai cum sa stii cum se va finaliza intalnirea.

De asemenea, ai grija sa fii atenta foarte bine la felul in care interactioneaza, cum se comporta, care ii sunt gesturile si lasa abia la urma aspectul fizic. De cele mai multe ori, fotografiile nu reflecta realitatea iar caest lucru te poate induce in eroare.

Ai grija sa te imbraci sexy insa nu provocator. Daca te vei imbraca prea provocator nu vei face decat sa ii schimbi parerea celui din fata ta. In plus, nu trebuie sa impresionezi astfel, deoarece el trebuie sa te vada naturala pentru a sti daca va potriviti sau nu va potriviti.

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.