Intrebari la sfarsit de 2014

Mai este foarte putin vreme si va veni Revelionul sau mai bine zis, vom trece intr-un nou an. De-a lungul timpului, ne-am tot obisnuit sa apelam la tot felul de traditii si la tot felul de lucruri pentru a avea un an nou cat mai bun.

In momentul in care trecem intr-un nou an, ne gandim foarte mult sa nu mai repetam greselile care ne-au facut nefericiti de-a lungul anului precedent. Pentru aceste lucruri, nu este suficient sa ne dorim ci trebuie sa luam masuri.

Exista anumite intrebari pe care trebuie sa vi le puneti inainte sa incepeti un nou an. Iata care sunt acestea:

Cat de mult iti pasa de parerea oamenilor?

Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa se ghideze dupa parerea oamenilor din jurul lor. Pentru unii, parerea celorlalti este foarte importanta si nu iau nicio decizie fara sa le faca pe plac. Ei bine, este foarte important sa tineti cont de parerea oamenilor dragi insa acest lucru nu inseamna ca va trebui sa si faceti ceea ce spun ei. Nu confundati aceste lucruri si incercati sa le puneti in balanta si sa reflectati la ele inainte de a trece in noul an.

Am persoana potrivita langa mine?

De multe ori, ne complacem in naumite situatii chiar daca acestea nu sunt comode. Trebuie sa faceti astfel incat sa puneti intr-o balanta momentele frumoase si pe cele urate. Le analizati cat mai bine si va dati cu parerea cu referire la alegerea potrivita. Trebuie sa fiti cat mai realisti si sa observati daca intr-adevar persoana de langa dvs. este cea mai potrivita alegere, daca va face sa va simtiti confortabil si daca va este aproape in momentele grele, de chin si in cele de fericire. Astfel, veti reusi sa faceti alegerile cele mai potrivite pentru anul care urmeaza si nu veti avea mustrari de contiinta.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.