Invata o limba straina

De foarte multe ori am tot auzit despre oameni care spun ca este foarte greu si imposibil sa mai inveti o limba straina dupa ce am iesit din scoala. Sigur ca principalele cunostinte se aprofundeaza in scoala si ca cele mai importante lucruri aici se invata. Spunem ca este asa pentru ca aici suntem obisnuiti cu invatatul si nu ne este foarte greu sa o facem, asa cum ni se pare dupa ce am terminat studiile. In plus, asa cum se spune destul de des este imposibil sa reusim sa invatam la fel dupa o anumita varsta deoarece puterea de concentrare este mai mica decat in timpul scolaritatii,

De regula, oamenii se apuca sa invete o limba straina in momentul in care au nevoie de o oarecare inaintare in grad sau in momentul in care au nevoie pentru a fi mai apreciati.

In cazul in care nu stiti ce trebuie sa faceti atunci cand nu stiti deloc sa vorbiti sau nu stiti nimic despre limba despre care aveti  de gand sa invatati, ar trebui s afaceti cateva cursuri in acest sens. daca veti face cateva cursuri va veti pune la punct in ceea ce priveste gramatica si vocabularul de baza al limbii respective.

pentur a reusi s aivnatati cat mai bine o limba straina aveti nevoie, la fel cum aveti nevoie in orice sens, de vointa. Daca nu va doriti foarte mult sa invatati limba respectiva veti gasi intotdeuna ceva mai important de facut decat ceea ce faceti deja.

Este foarte important sa va cumparati niste mateirale auxiliare cu ajutorul carora sa reusiti sa va puneti bazele unei gramatici si a unui vocabular fundamental.

De asemenea, trebuie sa fiti disciplinat. daca va doriti sa invatati numaidecta o limba straina trebuie sa fiti o persoana disciplinata care sa se ocupe in primul rand de ceea ce trebuie sa invete.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.