Jeansii-trend in 2015

Cu siguranta cei care sunt impatimiti ai modei au inceput deja sa se documenteze despre moda anului 2015. Ei bine, in acest an designerii vestimentari ne dau o veste buna spunandu-ne ca se poarta extrem de mult blugii.

Sigur ca fiecare persoana are in sifonier cel putin o pereche de jeansi. Nu le vom canta blugilor ode, pentru ca avantajele sunt si asa evidente – probabil blugii, sunt cele mai practice haine, ei nu au nevoie de ingrijire deosebita, acestia sunt versatili si pot fi usor combinati cu orice, sunt vesnici si nu vor iesi niciodata din moda. Cineva are doar o pereche de blugi, care de mai multi ani sunt o parte integranta a stilului normcore, altii au zeci de blugi diferiti in garderoba si in fiecare sezon lista se completeaza si se actualizeaza cu modele noi si trendy.

Marca fantastica Gucci in acest sezon pune pariu pe blugii clasici albastri indoiti. Detaliile necesare – dunga, talia medie si cureaua impletita din piele maro. Brandul renumit de haine de blugi 6397, ofera, de asemenea, o versiune mai mult sau mai putin clasica de blugi, dar de data aceasta fara indoituri – doar blugi scurtati. De asemenea, in imagini, sunt prezentati blugii-banana de la Fendi.

Acum jumatate din fashioniste vor rasufla usurate, iar cealalta jumatate vor plange amarnic insa asta e – blugii skinny incet dar sigur parasesc podiumurile de moda. Noi ne grabim sa va linistim putin: in aceasta primavara si vara, acestia inca se vor bucura de popularitate, in schimb sezonul care vine, conform prognozelor stilistilor, va trebui sa cautam ceva diferit. In imagini sunt prezentate modele de blugi skinny pt femei de la brandurile Pam & Gela si 6397.

Asadar, in acest sezon trebuie sa purtati pe cat posibil jenasi deoarece acestia sunt vedele sezonului.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.