Laptop gaming Lenovo la doar 800$

Fie ca esti in cautarea unui laptop pentru simplul fapt ca iti ofera mobilitatea de care ai nevoie sau pur si simplu doresti sa iti achizitionezi un laptop care sa iti ofere libertatea de a juca cele mai noi jocuri, Lenovo Y40 pare a fie solutia perfecta pentru tine. In ziua de astazi daca ai de gand sa iti achizitionezi un laptop gaming, vei ajunge sa platesti mai bine de 1000 de dolari pentru acesta. Situatia sta destul de diferit cand vorbim de solutia oferita de cei de la Lenovo.

Y40 este un laptop gaming care vine cu perfromante de top si o mobilitate ridicata la un pret foarte mic. Mai exact cei de la Lenovo au decis sa comercializeze laptop-ul la pretul de doar 800 de dolari. Un adevarat chilipir daca stam si analizam cu atentie specificatiile tehnice ale acestui latop.

Sa incepem cu procesorul cu care vene laptop-ul. E vorba de un Intel Core i7 4500U, un procesor quad core cu capacitatea de a rula 8 nuclee virtuale in acelasi timp. Impreuna cu cei 8 GB de memorie RAM, laptop-ul este unul care se va descurca foarte bine in activitatile ce necesita multitasking. In privinta detaliilor ce vor face un gamer fericit, procesorul grafic cu care vine acest laptop este un Radeon R9 M275 cu 2GB de GDDR5 si un monitor full HD de doar 14 inch. Desi un monitor de 14 inch nu este tocmai recomandat pentru gaming, rezolutia HD a acestuia va face din imaginea afisata una din cele mai clare si mai bune experiente.

Cat despre HDD-ul acestui laptop, acesta vine cu 500 de GB spatiu de stocare si un SSD cache de 8 GB care se poate dovedi a fi deosebit de folositor cand dorim sa accesam aplicatii foarte rapid.

Bateria este una care va alimenta laptop-ul pentru aproximativ 5 ore, destul de mult, dar nu trebuie sa uitam ca este un laptop de doar 14 inch.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.