Locuri superbe din inima Bucovinei

Bucovina este o zona foarte frumoasa si poate c auna dintre cele mai frumoase din Romania. Multi dintre noi abia asteapta sa dea buzna si sa plece intr-o alta tara  in concediu pentru ca dupa cum considera ei in Romania nu prea au ce sa viziteze. Ei bine, doresc sa va contrazic pentru ca lucrurile nu sunt deloc asa.

Daca va doriti sa mergeti intr-un concediu in Bucovina, m-am gandit sa va iluestrez cateva locuri care va vor ajuta sa considerati Romania o tara de basm. In aceasta zona a tarii, se pune foarte mult accentul pe religie iar lumea este foarte credincioasa si mai cu teama de Dumnezeu.

Nu voi putea sa iti aduc la cunostinta toate zonele frumoase sau toate obiectivele turistice pentru ca acestea sunt foarte multe insa voi expune atat cat vor reusi. Asadar, iata ce trebuie sa vezi in Bucovina:

Manastirea Putna

Aceasta Manastire este consturita de marele Stefan cel Mare acesta fiind si locul in care se odihneste el impreuna cu familia sa. Aceasta Manastire s-a contruit in anul 1466 si s-a terminat constructia in anul 1470 dupa ce s-a castigat o batalie de la Lipinti, batalie impotriva turcilor.

Aceasta Manastire impresioneaza prin arhitectura si prin cadrul natural. Manastirea este foarte frumoasa si merita sa fie vizitata de catre toata lumea. Cu siguranta nu veti regreta ca ati fost aici intr-o asemenea oaza de liniste si frumusete.

Chilia lui Daniil Sihastrul

Este posibil s afi auzit si dvs. despre acest loc. Este vorba despre o chilie care are ca si legenda o istorie foarte frumoasa. Nu aveti cum sa patrundeti in Manastirea Putna fara sa treceti prin aceasta Chilie. Se pare ca Sfantul Daniil a vrut sa se retraga la un moment dat pentru a-i dedica viata Domnului. A gasit aici o stanca pe care  asculptat-o si careia i-a dat o forma incredibila. Aceatsa chilie este vizitata de foarte multa vreme.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.