Lucruri pe care trebuie sa le stii de la copil

In momentul in care apar pe lume copii sunt cele mai importante evenimente din viata noastra si ajung ca totul ce se intampla in jurul nostru sa ii aiba pe ei incentrul universului. Asadar, pentru cei mai multi dintre noi copii sunt cei mai importanti si in momentul in care apar pe lume incecam astfel incat sa legam prietenii cu ei si sa il facem pe micutul nostru ca atunci cand au nevoie de noi sa le fim cat mai aproape.

Ai vrea sa stii ce face la scoala si sa nu simta ca este lipsit de afectiune sau ignorat. Asadar, trebuie sa stii sa ii pui micutului tai intrebarile necesare. Iata ce trebuie sa il intrebi pe micutul tau atunci cand vine de la scoala:

Cand ti-a placut azi cel mai mult las scoala?

Este foarte important sa stii sa il faci pe copil sa aprecieze cel mai frumos moment al zilei. In momentul in care incepi sa il interoghezi trebuie sa il faci pe copil sa se gandeasca la cel mai frumos moment al zilei. Intreaba-l ce i-a placut cel mai mult pentru a avea un raspuns placut la intrebarea urmatoare.

Care a fost cel mai urat moment?

Dupa ce l-ai intrebat ce l-a facut fericit pe micutul tau, este foarte important sa il intrebi si care a fost cel mai urat moemtn al zilei. Trebuie sa afli unde i se pare copilului cel mai greu deoarece este posibil ca raspunsul la aceasta intrebare sa vina odata cu descrierea momentului in care a avut dificultati.

Cum au fost pauzele?

In timpul recreatiei, copilul incepe sa se exteriorizeze si sa se comporte asa cum este el de fapt si nu la fel cum se comporta in timpul cursurilor. Este foarte important sa stii cum isi petrece micutul tau timpul liber si recreatile.

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.