Lucrurile care te fac sa pari mai matura

maturitate
maturitate

In ziua de astazi, toate femeile isi doresc sa arate cat mai bine, sa aiba un ten frumos, lipsit de riduri, sa para ca sunt mai tinere. Sigur ca multe femei isi doresc acest lucru insa destul de putine fac eforturi pentru a obtine acest lucru. Se intampla de foarte multe ori ca din neglijenta, femeile sa arate mult mai in varsta decat ar trebui sa arate la varsta lor. Care sa fie motivul?

Ei bine, exista destul de multe motive pentru care aratati mai in varsta si de care nu reusiti sa realizari. Iata care sunt acestea:

Machiajul

Foarte multe femei nu se mai machiaza sau nu mai folosesc tot felul de produse cosmetice deoarece considera ca nu mai este potrivit sa foloseasca. Machiajul nu mascheaza ridurile. Insa cateva interventii simple pot da frumusete tenului, stralucire ochilor si fac buzele sa para mai pline.

Coafura

De asmeneea, multe femei incep s aisi neglijeze coafura si sa lase parul sa se aseze asa cum vrea el. O tunsoare buna poate face concurenta liftingului. Manfred Kraft, un foarte apreciat coafor din Munchen si reprezentant al firmei Krastase, ne deconspira felul cum pot fi pacaliti anii.

Se pare ca in momentul in care aveti par alb, trebuie s ava tundeti scurt. Exista foarte putine femei carora le sta bine cu parul lung si din acest motiv trebuie sa va lasati parul scurt.

Apoi, mai trebuie s atineti ocnt si de faptul ca moda si gusturile se vor shcimba odata cu trecerea timpului. Nu veti putea purta aceleasi lucruri intreaga viata. De asemenea, trebuie sa mai schimbati coafura si sa nu o lasati pe aceeasi de cateva decenii deoarece veti arata mai matura.

De asemenea, atunci cand mergeti sa va tundeti trebuie sa sugerati un stil tineresc, mai dezordonat deoarece acesta da impresia de intinerire.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.