Manequeen m-a ajutat chiar din prima luna printr-un comision de 70%

Am fost surprinsa placut cand am aflat ca mai exista studiouri de videochat in care bunul simt si omenia sunt primordiale. La Manequeen am gasit suportul financiar si cel sentimental pe care l-am cautat dintotdeauna la un job. Cand m-am angajat la Manequeen, in prima luna mi s-a oferit avantajul unui castig de 70%. Din ce motiv? Pentru simplul fapt ca Manequeen intelege cum e sa ai probleme financiare si incearca sa ajute fiecare model sa scape de orice grija. M-au emotionat profund cand am vazut acest lucru si intr-adevar mi-a fost de ajutor cu datoriile pe care le aveam. Astfel, am venit mult mai relaxata la munca. Manequeen mi-a demonstrat astfel ca bunastarea modelelor sale e cea mai importanta.

Inca imi amintesc primele cuvinte care mi s-au spus la Manequeen: „noi angajam manequeen, un model al elegantei, o regina a frumusetii, dar in acelasi timp, vrem sa angajam oameni, pentru ca suntem o familie in care principiile sunt baza, inaintea castigurilor.” Faptul ca mi s-a cerut de la inceput sa fiu o persoana onesta, cinstita si cu bun simt pentru a putea oferi respect celor din jur, a fost mai mult decat de admirat.

Asadar, m-am alaturat echipei Manequeen si nu mi-a parut rau in nicio clipa. Pentru ca, respectand principiile, mi-a adus avantaje financiare de necrezut. Si nu este deloc greu sa fiu model de videochat. Acele principii inseamna de fapt sa fii om cu ceilalti, sa fii bun si amabil, pentru ca nu ai ce pierde. Intr-adevar, nu am avut ce sa pierd fiind asa. Avand in vedere ca alaturi de Manequeen castig intre 1.000 si 15.000 de dolari, chiar nu am nimic de pierdut.

Faptul ca imi respect munca si colegii, mi-a adus beneficii multiple. Respectul pentru mine inseamna si respectarea programului, pentru care eu sunt premiata cu vouchere BeautyQueen. Am parte de cele mai relaxante tratamente de infrumusetare la cele mai renumite saloane din Bucuresti.

Acesta a fost printre primele bonusuri pe care le-am primit. In momentul in care am ascultat sfaturile trainerilor si m-am perfectionat zi de zi, castigurile au devenit automat mai mari. La depasirea de 10% din castiguri, am fost norocoasa castigatoare a bonusului ShoesQueen. Acum, port cei mai frumosi pantofi Musette, datorita celor de la Manequeen.

De-a lungul timpului, procentele au tot crescut, iar eu profitam de tot mai multe bonusuri. M-am bucurat de bijuterii Swarovski, rochii Poema si genti Musette, datorita bonusurilor oferite de Manequeen. Mai exact, bonusurile acestea reprezinta rasplata mea pentru ca sunt o persoana buna, amabila si zambitoare, care doreste sa evolueze impreuna cu Manequeen.

1 Comment

  1. Respectul reciproc, intelegerea, buna-vointa sunt cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de un loc de munca. Trebuie sa te simti foarte bine la job, avand in vedere ca este un loc mai frecventat poate ca si locuinta.

    Răspunde

Your email address will not be published.