Mituri despre cea de-a doua casatorie

De obicei dupa o casnicie esuata este mai greu sa ai incredere ca o a doua sansa poate avea mai mult succes.Pentru ca a doua casnicie sa fie durabila nu trebuie sa repeti greselile din prima.

In primul rand acum ar trebui sa te gandesti mult mai serios si analizezi relatia. Este bine sa petreci mai mult timp cu partenerul tau inainte de a formaliza actele .Acum stii cat de greu e un divort,cat dureaza si cat de neplacut e,si cu siguranata nu vrei sa treci prin aceeasta experienta din nou.Si faptul ca ai trecut printr-un divort iti da forta necesara pentru a vedea ca nu este chiar sfarsitul lumii.

Pentru ca a doua casnicie sa functioneze asa cum te astepti nu trebuie sa repeti greselile facute in prima. Gandeste-te bine si analizeaza greselile care au dus la conflicte cu primul sot si pe care nu ai vrea sa le repeti.Acum esti mult mai constienta sau cel putin ar trebui sa fii.Multe repeta acelasi greseli si se mai intreaba de ce nu merge o casnicie.

In al doilea rand sansele sunt mai mici sa ajungi la un al doilea divort deoarece ai experienta necesara.si nu in ultimul rand esti mai precauta.Un alt lucru foarte important este sa nu iti compari niciodata fostul sot cu actualul .Si mai ales sa ii spun lui acest lucru facand anumite afirmatii. Cu siguranta starnesti un conflict si acest lucru nu aduce nimic bun .

De asemenea e important sa nu meditezi prea mult la trecut ci incearca sa faci mai multe planuri de viitor impreuna cu actualul sot.Nu trebuie sa incerci sa iti schimbi partenerul pentru ca te-ai convins ca nu prea se poate.Tu l-ai ales asa cum este asa ca acceptal in continuare .Incercati sa luati impreuna decizii care sa va convina amandurora .Este important sa te consulti cu el in fiecare decizie pe care ai de gand sa o iei.

Atata timp cat exista iubire intre cei doi orice este posibil si invatand din greselile trecutului cu siguranata a doua casnicie poate fi mai reusita.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.