Motivele barbatilor care se tem de relatii serioase

Foarte multe femei am auzit care spuneau ca au intalnit barbati care le placeau foarte mult insa nu doreau o relatie cu ei deoarece acestia pareau sa se teama de o relatie serioasa. Sigur ca femeia isi pune imediat intrebarea: de ce ii este frica daca am tot ce imi trebuie? Ei bine, barbatii nu se gandesc ca ai tu tot ceea ce crezi ca are el nevoie ci se gandeste la cu totul alte lucruri.

Daca pana acum ai intalnit tot felul de barbati care au dau bir cu fugitii si tu nu stii de ce se intampla acest lucru, iata ce ar trebui sa stii:

Cei mai multi barbati considera ca daca se implica intr-o relatie inseamna ca isi iau un angajament si din acest motiv unii barbati prefera burlacia. Acest lucru nu inseamna ca nu ii plac anumite lucruri la tine ci el probabil ca doreste sa mai intalneasca si alte femei decat pe tine si  acest lucru ii face sa ii impierdice sa isi ia vreun angajament fata de tine.

Care sunt motivele acestui lucru?

In primul rand este posibil sa aiba pe altcineva in minte. Este posibil ca ei sa se mai gandeasca inca la o femeie din trecutul lor pe care au iubit-o. Poate fi vorba despre oricine, despre o femeie care l-a refuza, despre o femeie care nu l-a iertat atunci cand a gresit sau o oarecare femeie. Faptul ca se gandesc la o alta femeie ii pot face pe barbati sa nu se implice intr-o relatie serioasa.

Apoi, mai exista o categorie de barbati care se tem de esec. Exista foarte multi barbati care in ciuda aparentelor au suferit din dragoste si le este teama sa nu pateasca la fel si in relatia cu tine. Este posibil ca unii sa fi avut anumite experiente care i-au traumatizat si care ii face sa evite aceasta situatie.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.