Motivele pentru care trebuie sa vizitezi castelul Bran

Daca nu ati fost niciodata cu siguranta macar ati auzit despre Castelul Bran. El este situat la aproximativ 30 de kilometri de Brasov, langa Muntii Bucegi si Piatra Craiului.

In toata lumea se aude despre Castelul lui Vlad Dracu sau a lui Dracula aceasta fiind si un foarte bun si recunoscut obiectiv turistic pentru toata lumea. Exista oameni care vin din afara strazii pentru a vedea Castelul lui Dracula si celelalte imprejurimi despre care se vorbeste ca sunt atat de frumoase.

Castelul este amplasat intr-un peisaj de visa, foarte frumos si este recunoscut dupa legenda lui Dracula despre care se spune ca bantuie in aceste locuri.

Cetatea Bran a fost contruita mai intai din lemn care a fost ulerior inlocuit de catre sasi cu pietre, fiind zidita in anul 1377 cand somnea regele Ludovic.

Castelul a fost construit pe marginea stancilor Magurii Branului si era initial format din doua portiuni de ziduri. De asemenea, turnul portii se inlocuieste in anii 1622 cu un turn dreptunghiular care exista si astazi.

Brasovul este un oras extrem de frumos care trebuie sa fie vizitat. Indiferent de locatia pe care o priviti, indiferent daca priviti in fata sau in spate, pe laterale, in stanga sau in dreapta nu veti vedea decat frumusetea naturii si a locurilor pur si simplu fabuloase.

Brasovul este un oras care merita sa fie vizitat de ori de cate ori am avea ocazia deoarece, cu siguranta vom gasi de fiecare data un alt obiectiv care sa ne faca exrusia mai interesanta.

Frumusetea peisajului, ospitalitatea primieii lor si toate lucrurile sunt foarte frumoase si merita sa fie vizitate.

In plus, legendele si istoricul atat de frumos incarcat nu poate sa scape fara sa i se acorde o atentie sporita.

Fara doar si poate, Brasovul este unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.