Muzica buna – arta nemuritoare

muzica

Muzica este o arta care a fost apreciata intodeauna de oameni. Genurile muzicale au variat foarte mult: de la muzica clasica, muzica populara, la muzica moderna sau muzica contemporana.

Muzica la inceputuri

Cu totii avem  melodii preferate care par sa sfideze timpul.. Toate genurile muzicale par sa detina un lucru in comun: piesele muzicale de valoare au rezistat in timp. Muzica buna nu are stil muzical si pare a fi mereu de actualitate.

Muzica si stiinta

Muzica este o adevarata stiinta a notelor muzicale, iar un specialist in domeniul muzicii realizeaza niste acorduri muzicale care sunt pe placul oamenilor. Faptul de a scrie muzica placuta oamenilor este o calitate innascuta a marilor compozitori de muzica. Din punct de vedere stiintific, insa, cantecele care ne plac contin anumite note muzicale, acorduri sau tipare sonore care atrag publicul si il fac sa se simta mai relaxati si mai binedispusi.

Despre inspiratie

Se zice ca muzica tine de inspiratie. Din acest punct de vedere, oamenii creativi, oamenii care detin aceasta inspiratie deosebita au menirea speciala de a ne transmite propriile sentimente prin muzica lor. Muzica se reinventeaza mereu, asa cum istoria se rescrie.

Ce poate insemna muzica pentru oameni

Muzica poate insemna foarte multe lucruri. Muzica este independenta de a scrie sau spune lucrurile pe care le avem de zis. Muzica este modul de exprimare a propriei personalitati. Este un mijloc de descarcare a stressului. Muzica este motivatia de care avem nevoie. Muzica poate fi insasi viata noastra, buchetul propriu de amintiri.

De ce este muzica buna nemuritoare

Muzica buna este o arta nemuritoare deoarece marii artisti au depus o parte din talentul lor, din pasiunea lor si chiar din viata lor in respectivele melodii. Ascultand o piesa muzicala veche putem reinvia atmosfera anilor respectivi si uneori putem reinvia propriile amintiri. Muzica buna este nemuritoare fiindca este la fel de adevarata si in zilele noastre pe cat a fost de valabila in trecut.

 

 

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.