Necesitatea masinilor la romani

Indiferent care este situatia economica actiuala a tarii, cei mai multi romani au o masina proprie personala. Masina este o necesitate in ziua de astazi, asa cum spun o parte dintre oameni si un moft, asa cum afirma o alta parte. De asemenea, exista o parte a oamenilor care imprumuta masinile, isi fac rate sau sunt in stare orice pentru a avea un autovehicul.

Cel mai important insa, inafara faptului ca masina este un lux necesar, fiecare dintre noi trebuie sa fim contienti de faptul ca trebuie sa achizitionam un rca de calitate. Acesta trebuie sa acopere cheltuielile pe care le-ar putea provoca o masina. In plus, nu aveti nevoie un rca foarte scump pentru ca puteti apela la un RCA ieftin. Importante sunt beneficiile pe care le ofera o astfel de polita in cazul in care se intampla diferite accidente sau momente imprevizibile.

Chiar daca situatia economica a Romaniei se vrea a fi una precara, romanii aleg sa isi cumpere maini indiferent ca sunt noi sau second-hand fara sa mai ia in considerare ca o masina nu presupune doar costurile de achizitionare ci multe alte costuri. Achizitionarea masinilor nu presupun doar un cost de achizitionare ci are nevoie de combustibil, consumabile ale masinii, impozit, etc.

De asemenea, exista foarte multi oameni care sunt dispusi sa faca schimburi cu masinile oferind chiar o diferenta de bani pentru a echivala intreaga valoarea a veicolului.

Conform unui studiu, toata lumea si-ar dori sa aiba o masina, in functie de preferintele si de posibilitatile financiare. Exista unele persoane care isi cumpara masini mai ieftine deoarece piesele sunt mai convenabile ca si pret, si alte persoane care aleg o masina de lux pentru a avea un anumit statut social.

In momentul in care investim mult bani intr-o masina scumpa este numaidecat sa ne cumparat o polita rca de calitate. Cu siguranta nici un proprietar a unei masini scumpe nu isi doreste ca o expuna vre-unui pericol. Situatiile sunt insa imprevizibile si nu avem de unde sa stim care este momentul in care putem sa ne riscam viata sau sa afectam calitatea masinii pe care o detinem.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.